A VW dízel motorjai mennyire fejlettek?
Miféle fejlettségre gondolsz?
A hajtásokba nem mutatnak újat, nem V motor vagy Wankelmotor az üzemanyag a régi..
Akkor most az, hoyg tele van e vágva midnenféle kínai elektronikus szondákkal meg szabályzóval, vagy turbóval?
Ez most olyan, hogy rakhatsz te a gőzmozdonyra ledeket attól még gőzmozdony marad..
Nem mondom, hogy a dízel szar, mert nem az, de ha dízelt veszel, szívódízelt vegyél, és a lehető legkevesebb elektronikával...
Ha fejlettséget akarsz, vegyél hibrid autót, vagy teljesen elektronikusat.
A VW (és az Audi) dizelmotorjai mindig a legjobbak közé tartoztak. A PD-t is csak divatból szidják, pedig van olyan jó, mint a CR, ha nem jobb, a szerelése pedig a CR-nek is ugyanolyan drága mint a PD-nek, csak nem tudom ezt miért nem reklámozzák. A PD ott csúszott el, hogy nem tudta hozni a hülye emissziós normákat.
Az újitásokat pedig mindig az Audi hozta (VW konszern ugye), gondolok itt a legelső közvetlen befecskendezéses 2.5 TDI-ről, vagy az Audi már akkor megcsinálta az Euro6-os 3.0 TDI-t, mikor másoknak az Euro 5 is nehezen jött össze.
És igen, egy új Passat motorja ugyanolyan fejlett, mint a BMW-nek a motorja.
A VW csoporton belul a VW csinalja a kommerszebb motorokat, az Audi pedig a high-tech motorokat.
Az Audi dizelek vannak olyan fejlettek mint a BMW motorok, a VW pedig a sajat kategoriajaban van a legjobbak kozott. A PSA dizeleket siman lenyomja.
Köszönöm a válaszokat!
PD nekem is volt, nekem sem volt gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!