Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pneumatikus furot motornak...

Titi Pál kérdése:

Pneumatikus furot motornak használok, hogy lehet kiszámolni, hogy hány watt a teljesítménye?

Figyelt kérdés
Léghajtásu biciglit épitek.

#pneumatikus #léghajtás
2014. dec. 7. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem vesznek semmit alapul, hanem körberöhögnek és hazaküldenek, ne akarj már a tákolt szarjaiddal életveszélyeskedni a közutakon. Amúgy meg ha a pneumatikus fúród csak 300 wattos, szerinted mekkora sebességgel lenne képes mozgatni az egészet? Salgó váz, dízel kompresszor, légtartály, vezető... jó ha 10-el tud majd menni sík úton.

Vagy esetleg tudod csatolni a tákolmányod mellé az erre feljogosított gépészmérnök terveit egyedi jármű építérésől? Ha ilyen van, akkor nem szóltam, ha a tervet engedélyeztetted a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, és az elkészült jármű a terveknek megfelelő lesz, akkor használd.

De a te "járműveid" elakadtak valahol a "pistike legózik" színvonalon, csak a legóval szobában autózva nem lehet kárt okozni, egy ilyen borzalommal viszont bármi történhet.

2014. dec. 7. 15:20
 12/16 A kérdező kommentje:
A saLGO POLCOS HÁROMKEREKÜ,AZ CSAK MOTOR tesztre készült.Közuti forgalomba megfelelö jármüvel megyek ki.Van engedélyem bicigli gyártásra,és ugy is épitem meg ,hogy az biztonságos is legyen
2014. dec. 7. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Legalább annyit tegyél már meg te tervezőmérnök, hogy megnézed a gugliban, hogyan kell leírni a kerékpár nevét helyesen!
2014. dec. 7. 16:12
 14/16 A kérdező kommentje:
látam ,hogy elirtam,de itt nem ez volt a kérdés
2014. dec. 7. 16:43
 15/16 A kérdező kommentje:
2014. dec. 7. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is szóltam volna, ha csak egyszer írod el, de azért ha már egy weboldalon keresztül megszólítasz másokat, annyi tiszteletet adhatnál, hogy egy helyesírás ellenőrzőn átfuttatod a szöveget mielőtt elküldöd.
2014. dec. 7. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!