Melyik a legszélesebb és leghosszabb haszongépjármű? Pl. Peugeot Boxer.
Figyelt kérdés
B kategóriás jogosítvánnyal tehát 3500 kg-ig ( bár szerintem egy haszongépjármű annyit nem ér el). Nekem úgy kellene, hogy be tudjam rendezni pl: halászatra, utazásra... Tehát keskenyen rakok bele ágyat, mosogatót, wc-t is ( de ha lehet az elért cél helyén wc-znék, bent csak ritka esetben) tűzhely ( gázra gondolom) és ketrec a kutyáknak...2014. dec. 7. 07:58
2/7 A kérdező kommentje:
Én transit szerűekre gondolok. A csomag szállító cégek kocsijára.
2014. dec. 7. 08:11
3/7 A kérdező kommentje:
Furgon azt hiszem hivatalosan.
2014. dec. 7. 08:12
4/7 Agytörzsi Prof. válasza:
Régebbi Iveco Daily lenne esetleg neked jó. Létraalvázas strapabíró darab. Persze jó volna tudni azt is, hogy mennyi a rendelkezésre álló zseton.
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha vennél egy régebbi lakóautót, amikben ezek már bent vannak. Kutyaketrecet kellene csak raknod bele, illetve néhány számodra nem fontos dolgot kivenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet a lakóautóra még nem gondoltam. Oda már csak tényleg ketrec kellene, csak nem tudom,hogy beférne-e 4 darab 50-75 kg kutyának ketrec bele. A pénz nem számít. 4 év múlva tervezem megvenni. Kb. rá tudok szánni olyan 10-15 ezer eurót.
2014. dec. 7. 08:58
6/7 anonim válasza:
A lakóautó a legpraktikusabb, mögé meg egy kicsi utánfutó a kutyáknak.
7/7 anonim válasza:
A furgonokból többféle kivitel is van, hasznaltauto.hu-n rá lehet szűrni raktér méret alapján is, ez adhat némi támpontot hogy mely típusok milyen kivitele lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!