Üdv! Svájcból behozott diesel Focust. Az autóban 155000km van! A vezérlés csere periódusra 150000km írnak, mondanak. A bordás és hosszbordás szíjon tisztán kivehető a márka ezért gondolom hogy itt nem rég volt vezérlés cserélve?
Jól is, meg nem is. Néha egyáltalán nem látszik semmi a szíjon és egyszer csak elszakad! Az hogy a hosszbordás szíjat lecserélték meg egyáltalán nem jelenti azt, hogy a vezérlést is kicserélték!
Jobb megelőzni a bajt, ha nem ismered az autó előéletét, akkor cserélj ki mindent! Arról nem beszélve, hogy senki se tudja, mennyi a valós km az autóban!
Írja, hogy a bordásszíjon is.
Valószínű, ha Svájcból lett behozva, ott nem csak a szíjat cserélték, ahogy itthon jópár szerelő.
Én is ha látom, hogy még rajta a szöveg a szíjon, vagy látom az állapotát, nem kapkodok, hogy lecseréljem. Annyit megnézek, hogy mennyire feszes.
Aztán azt honnan látod, hogy görgőt cseréltek-e alatta, vagy csak a szíjat?
Kockázatos játék ez.
Üdv!
Tudom ki kell cserélni a vezérlést csak a felíratok épségéből következtetnék a szíjjak állapotára!!
Szerintem a görgők lekoptatják a felíratot igen gyorsan.És igen,nem tudjuk konkrétan a tényleges kilómétert.
Sajnos nem gondoskodtak a megfelelő dokumentációról.
Tisztán látszanak frissen cserélt alkatrészek az autón ezért gondolóm hogy egy svájci nem hanyagolta el ezeknek a cseréjét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!