Renault scenic vezérlés beállítás, hogyan?
Szóval nem rég kaptam egy szelep törést az autón. Vettem másik hengerfejet,dugót,gyűrűt stb. (mindent ami kell ilyenkor). Össze raktam, minden szép és jó csak a gyártó "elfelejtette" megjelölni a főtengely bordás kereket valamit a két vezérműtengelyt így nem tudom beállítani a vezérlést. Pár autót már össze raktam de ilyen "hiányossággal nem találkoztam. Kísérletezni nem akarok nem hiányzik hogy kihajtogassa a szelepeket. Beszéltem autó szerelőkkel 55-70e ft összegért be állítják ami egy vicc ( már így is 100e ft-nál tartok a z alkatrészekkel). Valaki le tudná írni, hogy lehet ezt beállítani? Az autóról:
2002-es 1.6-os 16 szelepes (107 ló)
motorkód: K4MA708
A segítséget előre is köszönöm!
Próbálj bérelni hozzá célszerszámot. A nívópálca környékén kell lestiftelni (van egy torx csavar ki kell csavarni) a főtengelyt, a vezérműtengelyeknek a végén van egy-egy bevágás oda kell a sablont berakni.
Lehet szórakozni felső holtpont keresgéléssel és szemre beállítani hogy vízszintbe legyenek a bevágások, de nem éri meg. A sablon csak egyféle képen megy be, de szemmel nem biztos hogy látod ha 180-al arrébb van valamelyik tengely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!