Robogón vezérlés beállítás? 4 ütem.
Figyelt kérdés
tudna e valaki segíteni? 50ccm, 4ütem, lehet hogy egy kicsit elb..tam, nemrég leszedtem a hengerfejet, próbáltam vigyázni a vezérlésre, bejelöltem felül a vezérmű tengely pozícióját, ugyanúgy össze is raktam, de lehet hogy a főtengelynél elmászott. hogy kell jelre visszarakni, és hol vannak a jelölések?2013. márc. 7. 08:04
1/8 anonim válasza:
Ha megírnád, milyen motorról van szó, könnyebb lenne megmondani.
2/8 A kérdező kommentje:
kínai csoda. egyszer már kérdeztem itt, hogy mit lehet vele tenni mert nemigen akart működni csak melegen kezdett valami életet mutatni. egy ismerősöm mondta, hogy nézzem meg a szelepeket, nincsenek e berakódva, vagy a hengerfejben nem e látok valami hibát. nos ezután történt az hogy lehet elmászott a vezérlés.
2013. márc. 7. 11:37
3/8 A kérdező kommentje:
a típus: flex tech topdrive
2013. márc. 7. 11:47
4/8 anonim válasza:
Amit csinalni szoktunk: A fotengely felso holtpontra( a jelet megtalalod alltalaban konnyen de nem szukseges) a vezermu tengely butykei szekepvaltasra, vagy surites( mindket szelep teljesen zarva es a butykok a dugattyutol elfele nezznek es keresd a szimetriat mert felso holtponton feluton van szivas es a kipufogas kozott), Ha megvan akkor forgasd korbe 2X kezzel a motort ha nem akad sehol akkor johet a probakor, ha akad szetszed es ujra probal. Es igy akar meg a jelet is megtalalhatod mert alltalaban igy van osszejelolve. Es a legfontosabb mielott szetszedsz valamit addig forgasd a motort amig meg nem talalod a gyari jeleket!!! Yeljesen mindegy meddig tart mert ha nincsenek meg akkor egy szivas megtalalni mert sokszor cssak egy bevagas vagy csak egy pont, es nem tudod mit keresel
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. nézelődtem még a neten egy pár helyen, és találtam egy fórumot ahol hasonló problémával küzdott valaki. kapott egy választ, hogy főtengely "T"-re állítva/felső holtpont/, vezérmű tengely furatai viszintesen a hengerfejjel elvágólag, ez a két kisebb furat ill. csík, a harmadik nagyobb furat pedig felfelé, előre nézzen. na én így megpróbáltam, de nem pöffen egyet se.
2013. márc. 9. 08:20
6/8 anonim válasza:
a szelephézagokat pontosan állítsd be!
7/8 Azay válasza:
Helló. Sikerült beàllítani a hézagot? Mert ha igen engem is érdekelne hogyan csinàltad mert nekem is ez a problémám.
8/8 csökmeigábor válasza:
Heló.Engem az érdekelne,hogy a T-és F.mit jelöl.A szikrát a felső holtponton kapja e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!