Mennyit fogyaszt egy trabant?
Mezon elsonek kecsket tanuljon meg vezetni aztan autot😊
viccet fere teve ne akarjon magatol megtanulni vezetni, mert nem ez a legnehezebb dolog a vezetesben ugy gondolo vezetni barki megtanulhat de mar a kreszt kevesen is ertelmezik kevesen tudjak alkalmazni. Az semi mindegy hogy ki tanitja az illetot vezetni, mert akar butasagra is megtanitjatod, es az oktato majd kinlodik az illetovel.
Ja es baleset veszelyes is, mert ha pl fejjre all a trabantal barmi problema felmerul te leszel a hibas es nem az akit tanitani akarsz! Feleoseg ratad lesz!!
On meg tanuljon meg irni!
De viccet felre teve: koszonom a figyelmeztetest, ezekkel tisztaban vagyok! Termeszetesen nem egy hulyevel, hanem egy ertelmes emberrel szallnek autoba.
Ja! Hoppa! Ki mondta hogy ez tenyleg igy lesz?
+ ha nem tud a kerdesre valaszolni, ne irjon! Ha pedig a viszket a lyuka, akkor ne az en orrom elott vakargassa, hanem a nyelvtan tankonyv elott!
Koszonom a figyelmeztetest, nem lesz gond, de orultem volna ha esetleg a kerdesre kapok valaszt! :)
Nekem első autóm trabi volt, szorgalmasan nyelte átlagban a 8 litert százon. De az bitumenen volt, normál vezetési körülmények közt. Szerintem ilyen réten gurulgatásnál inkább a fogyasztás/óra a reálisabb adat, az meg lesz 8-12.
De tanuló autónak ideális a kétütemű trabi, az ember megtanulja, milyen az, ha se fékrásegítés, se szervo, se abs, plusz a váltókar ott van látótérben, ami kezdőnél nagy előny. Na meg nagy anyagi kárt nem lehet rajta okozni, maximum azzal, ha elfolyik egy tank benzin. :D
Ja, ha majd jön az első "vadulósabb" időszak, kézifékes farolást ezzel NE. Úgy becsukódik a hátsó kerék, mint a visszaa jövőbe filmben. :D
Wadmalac!
Nagyon koszonom!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!