Mennyit fogyaszt az autód? Megvagy elégedve a fogyasztással?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 16:47
1/9 anonim válasza:
Átlagban 9 liter, és nagyon megvagyok vele elégedve, mert 240 lóerős.
2/9 anonim válasza:
8 körül.És teljesen korrektnek tartom!
1.8 benzin
3/9 krissztus válasza:
mazda 6 1.8 benzin most télen 8 liter 8.5 !
4/9 anonim válasza:
2.0 tdi, autópályán 110-el 4 liter környékén. De még így is elmarad a katalógusadattól, addig nem nyugszom.
5/9 Koaxk Ábel válasza:
Az enyém 2.0 dízel 163 lóerős és 6,3 volt az utolsó tanknál a mérésem. Ez nagyon baráti, főleg, hogy elég dinamikusan vezetek. Szóval igen, elégedett vagyok vele. :)
6/9 anonim válasza:
18-20 liter városban, S500 (napi szinten használom). Igen, mert semmihez sem hasonlítható - imádom!
7/9 anonim válasza:
Szar franciám van, 1.6 107 lóerő (volt valamikor) vegyesben 6,7 körül fogyaszt. Meg vagyok elégedve vele, mert a cégem 9,5 litert fizet 100 km-re!
+9 Ft/km amortizációt...
:D
8/9 anonim válasza:
A városi 11-12 liter, mivel a gyári adat is ebben az intervallumban van, megfelelő.
9/9 anonim válasza:
A benzinesem átlag 12 körül, városban ennek majd a dupláját. A lovak zabbal mennek.
A dízelem most egy kis motor átépítés után 6,2-6,5 között, remélem ha beletákolom végre az intercoolert akkor megáll 6 literben. :D
Fogjuk rá, hogy meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!