Vennétek elektromos autót ha nemcsak 1-2 éveset lehetne kapni 5-8 millióért hanem egy idősebbet is pl 1,5 millióért?
Én nem vennék, most dízel autóm van ezzel kényelmesen elmegyek 900km-et 1 tankkal. Ez elég jó megoldás.
A másik probléma, hogy nagyon korlátozott az elektromos autók utántöltése, mind időben mind töltő állomások terén.
Majd ha lesz Tesla ennyiért, akkor igen, kéne. Bő 400 km egy töltéssel már igencsak jó.
Annak örülök, hogy én még látni fogom, hogy csak elektromos meghajtású közúti járművek lesznek, a belsőégésű motor megmarad a hajóknak, vonatoknak.
Kár hogy ez csak károgás.
AZ USA-ban már külön klubja van a Prius 1-es tulajoknak, valamennyi autó túl van a 10 éven és a 200 000 mérföldön, gyári akkuval.
Olvastam már ilyet máshol...."vasút, ugyan már, vas a vason nem megyen.... nincs olyan hogy a levegőnél nehezebb tárgy repüljön...."
A földhözragadt emberek annyira nem tudnak mást elképzelni, mint amit abban a pillanatban látnak, hogy rossz nézni. Ha mindenki ilyen lenne, még mindig barlangban élnénk, és nyers húst ennénk, kőbaltával vadásznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!