Mi a véleményetek erről?
Ha jól vettem ki,akkor az oktatód a vizsgabiztosnak mondott valamit nem?
Akkor miért Te fordultál jobbra?
Egyébként nelégy elkeseredve az egész pusztán lehúzásra megy,hiszen aki odakerül hogy már vizsgázhat,az nagyvalószínűséggel már biztonságosan tud vezetni..Tudják ők ezt pontosan,de kell nekik a plusz lóvé...
Az oktatód nem volt korrekt, bár nem is értem, hogy volt megbeszélve - neked kellett őt várni a vizsgabiztossal együtt?
A vezetésről viszont az a véleményem, hogy butaságokat csináltál.
A vizsgabiztos és az oktatód párbeszédére neked nem szabad a leírtak szerint reagálnod: "gyorsan jobbra,hirtelen lelassítottam és elmentem jobbra" - teljes joggal kérdezte meg, hogy mi a fenét csinálsz, pláne, hogy talán nem is azt mondta, amit hallani véltél.
Nem is kell meghallanod a vizsgabiztos mit mond, neked az oktatód adja az utasításokat a vizsgán is, viszont arra hajlok, hogy az oktatóddal gáz van - nem tudom, hogy direkt csinálta-e, vagy sem, de felbosszantotta a vizsgabiztost a várakoztatással, te meg az említett esetnél nagyot hibáztál (te is ideges voltál az biztos), de a bukásért elsősorban az oktatód a hunyó, a vizsgabiztosoknak nincs kötelező buktatási ráta.
Egy vizsgán nincs olyan utasítás, hogy "gyorsan jobbra". Olyan van, hogy:
- A következő lehetőségnél forduljon jobbra / balra / meg
- Hajtsa végre X/Y/Z feladatot (parkolás, stb...).
Úgyhogy itt egyértelműen hibáztál. A vizsgabiztost ebben az esetben nem hibáztatom.
Viszont az oktatód egy hatalmas talpas tenyeres paraszt. Hogy van pofája ELKÉSNI a diákja vizsgájáról, majd miután ezzel felidegesítette a VB-t, felidegesített téged, megbuktál még pofátlanul el is viteti magát valahova?
Én egész biztos a k*r**va anyjába küldtem volna el és soha többet nem mentem volna vissza hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!