Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ma voltam másodjára.Nem sikerült.Alapból úgy kezdődött hogy az oktatóm 5-10 percet késett,és már a vizsgabiztos ideges volt,azt mondta hogy nem érdekli lemondja a vizsgát és elmegy haza.Utána nagynehezen megjött az oktató,elindultunk,látszott mindkettőjükön hogy sietnek.20perc után meghúzott,egyedül egy jobbra hátra tolatásra volt időm.Mentünk szépen egyenesen és hirtelen mondott valamit az oktatóm a VB-nek és én ugy értettem hogy itt gyorsan jobbra,hirtelen lelassítottam és elmentem jobbra,a vb pedig megkérdezi hogy mi a fenét csinálok,mondtam hogy úgy azt mondta mennyünk gyorsan jobbra.Erre azt a választ kaptam hogy hát jó akkor mennyünk is vissza a központba.Én vezettem vissza,azt mondták miután megbuktam hogy itt forduljak meg egy ívben,igaz szabálytalan de nembaj mert sietünk..megfordultam,visszaértünk.A vb aláíratta velem a papírt és elsietett mint a szél,majd az oktatómat nekem kellet még elvinni valahova mert siet ő is valami papírokat leadni.Ez most szerintetek hogy van? Ekkora peches vagyok hogy pont kifogtam azt hogy megbuktassanak?.:\Nagyon el vagyok keseredve,pedig jól ment a vezetés.
2014. dec. 2. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól vettem ki,akkor az oktatód a vizsgabiztosnak mondott valamit nem?

Akkor miért Te fordultál jobbra?

Egyébként nelégy elkeseredve az egész pusztán lehúzásra megy,hiszen aki odakerül hogy már vizsgázhat,az nagyvalószínűséggel már biztonságosan tud vezetni..Tudják ők ezt pontosan,de kell nekik a plusz lóvé...

2014. dec. 2. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Az oktatód nem volt korrekt, bár nem is értem, hogy volt megbeszélve - neked kellett őt várni a vizsgabiztossal együtt?

A vezetésről viszont az a véleményem, hogy butaságokat csináltál.

A vizsgabiztos és az oktatód párbeszédére neked nem szabad a leírtak szerint reagálnod: "gyorsan jobbra,hirtelen lelassítottam és elmentem jobbra" - teljes joggal kérdezte meg, hogy mi a fenét csinálsz, pláne, hogy talán nem is azt mondta, amit hallani véltél.

Nem is kell meghallanod a vizsgabiztos mit mond, neked az oktatód adja az utasításokat a vizsgán is, viszont arra hajlok, hogy az oktatóddal gáz van - nem tudom, hogy direkt csinálta-e, vagy sem, de felbosszantotta a vizsgabiztost a várakoztatással, te meg az említett esetnél nagyot hibáztál (te is ideges voltál az biztos), de a bukásért elsősorban az oktatód a hunyó, a vizsgabiztosoknak nincs kötelező buktatási ráta.

2014. dec. 2. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy vizsgán nincs olyan utasítás, hogy "gyorsan jobbra". Olyan van, hogy:

- A következő lehetőségnél forduljon jobbra / balra / meg

- Hajtsa végre X/Y/Z feladatot (parkolás, stb...).

Úgyhogy itt egyértelműen hibáztál. A vizsgabiztost ebben az esetben nem hibáztatom.

Viszont az oktatód egy hatalmas talpas tenyeres paraszt. Hogy van pofája ELKÉSNI a diákja vizsgájáról, majd miután ezzel felidegesítette a VB-t, felidegesített téged, megbuktál még pofátlanul el is viteti magát valahova?

Én egész biztos a k*r**va anyjába küldtem volna el és soha többet nem mentem volna vissza hozzá.

2014. dec. 2. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,elismerem hogy én is hibáztam.Meg kijavitanám magam.Teljes csend volt,valamit hirtelen mondott az oktatom a vb-nek,és mint kiderűlt én értettem sajnos félre.Igen,nagyon izgultam,mivel.a vizsgabiztos elkezdett idegeskedni hogy nem vár,hazamegy stb.Valamint nem a vb-vel vártam.Én voltam az utolsó vizsgázó és már csak én,a vb és az ottani "biztonságiőr,vagy ki a fene voktunk ott.Én a vároban voltam és ők is odajöttek várni az oktatóm.
2014. dec. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!