Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motor rendőrnek is szoktatok...

A motor rendőrnek is szoktatok inteni?

Figyelt kérdés

Kedves motor társak.

Jómagam még sohasem találkoztam még motoros rendőrrel (motorozás közben), mivel vidéki vagyok.

Kérdésem, hogy velük szemben is ugyanazok a szokások mint közöttünk? Tehát intünk egymásnak? A tegeződést én velük szemben azért nem eröltetném, mégiscsak egy szolgálatot teljesítő hivatalos személy.

Köszönöm a válaszokat. Széles utat!

2014. nov. 29. 17:49
 1/3 intrepid ***** válasza:
22%
Igen, intünk nekik, elvégre mégis csak motorostársak, de nekik speciális intés dukál, - kéz ökölbe, csak a középső nagyujj kinyújtva, és felemelni a kezet a fejünk fölé.
2014. nov. 29. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Intrepid:

A te "fajtád" miatt nézik le a motorosokat, már bocsánat.. A munkáját végzi, ugyanolyan ember mint te, és azért van hogy a te seggedet védje. Lehet hogy bírságol meg traffizik, meg kérdőre von ha nem pöpec valami a mocin, de kötelessége az is.

Ha te köcsögösködsz, ő is fog veled.

Már nem divat utálni őket.

És amúgy jobb fejek a 4 keréken guruló rendőröknél.

Kérdező: Mivel ugyanolyan motoros mint mi, ezért szerintem illik. Nekem már nem egy rendőrmotoros előre intett, mielőtt még én "köszöntem" volna.

2014. nov. 29. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen egyet értünk, nekem sem tetszik ez a mentalitás...

Köszi szépen, akkor jól gondoltam, hogy nekik is illik.

Jelentem földön futó lettem, avagy jó fél évig 4 kerékre váltok (nem a holt szezon miatt). Egy haver elvitte a vasat ('94-es 250-es Bandit).

Tavasszal fojt. köv. :)

2014. nov. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!