A BMW automárka mitől tekintehető sportosnak?
Pl. Attól,hogy pörgős motorokat gyártottak a kezdettől fogva. A BMW márkajelzés is egy propellert jelképez.
Eredetileg repülőgép hajtó motornak lett tervezve a BMW motor.
Relatíve erős motorok, főleg hátsókerék-hajtás, minden sportosra van hangolva (kormányszervó, felfüggesztés...).
DTM, WTCC versenyeken ott vannak, és az M részlegnek köszönhető a legendás BMW M3 ami az utcai autóversenyek meghatározó alakja.
A Mustang sem nyert sok versenyt, mégis legendásak egyes évjáratai.
Na de a BMW pörgös? Azok inkább a Hondák. Én a nyomatékot látom inkább a BMW-kben és egy kis nyersességet. A BMW a Mustang európai megfelelője.
Külsőre megosztók a BMW-k, nem áll jól nekik a sport optika, az M-es csomagok is elég szolid változtatások (ezen biztos felháborodnak a rajongók, de mind1).
Inkább egy G Astra kellene nekem, azok nagyon durvák tudnak lenni külsőre és ott is vannak ám erős motorok:
Senki nem kíváncsi neked inkább mi kéne, a BMW a kezdetektől (lásd E21, első 3-as BMW, 110 lóerő volt és 8 mp alatt volt 100-on, 1978-ban!!).
Nyomatékos, pörgős, pillanatok alatt benne van a 160, az újabbakról nem is beszélve.
"A BMW a Mustang európai megfelelője. "
Butasag. A Mustang nem egy automarka, hanem egy autotipus.
Nem tudom lattal-hallottal-e mar szivomotoros M-es BMW-t. Az E92 M3-ban egy 4 literes szivo V8as van, ami 8400-at forog....
Sajna az europai co2 emisszios normak betettek a kaput a szivomotoroknak, de az M GmbH a turbokkal is probal a hagyomanyok szerint tovabbmenni, az uj M3/M4 3 literes biturboja 7600-at forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!