Mondanátok jól tuningolható jó kinézetű autókat?
Ha jó autót akarsz akkor ne tuningolj. Tuningolt autók beszarnak hamar főleg ha nem szakszerűek és nem kimértek a tuningok.
Ha jó autót akarsz akkor ott a SAAB, elegancia, erő, mi kell még? Menni lehet vele mint a barom de közben kényelmes is. Külső megjelenés miatt meg feldobsz 2 spoilert meg pár feliratot azt csá. Alufelni rá festett széles gumikkal jónapot.
E30, E36, E39, E46 :)
Én véleményem.
"E30, E36, E39, E46 :)
Én véleményem."
Legyen akkor E30. Ahhoz akad némi cucc otthon az előző bontásból :D
regi supra ha japan.
de ezt a tuningot nem ertem mert elobb legyen popec gyari. ha meg valahol tuningolni kezded tobbi ezer helyen is kell mert ugy lesz osszhangban.
erosebb motor akkor erosebb hajtaslanc akor mar jobb fek stb..... feneketlen kut
kinezetre meg ha ronditani akarsz akkor javaslom a bojreszer 1.0-1.2 gyufasdobozokat, mert a ritka oreg kocsikat hagyd meg azoknak akik nem faragjak szet koppany kipufogoval es szpojlerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!