Mondanátok jól tuningolható jó kinézetű autókat?
Figyelt kérdés
Olyan kéne nem is igazán motor tuning lenne a lényeg az hogy minimum 100 Le fölött legyen. Jó mutatás megbámulós autó lenne jó mai uj autok gagyik régebbiek de jól jönne pár ötlet!2014. nov. 27. 20:21
1/16 anonim válasza:
Suzuki swift, de nem ám a sima hanem a glx. :D Az ám a vagány!
2/16 anonim válasza:
SAAB-okat tudom ajánlani olcsón hozzájutsz a 2000 előttiekhez és nagy lóerővel bírnak. Motort nem nagyon kell tuningolnod mert 150-180-200 lovasak általában.
Kinézetre pedig feldobni akármit fellehet. Suzuki meg szart sem ér kezdjük ott.
3/16 anonim válasza:
Opel omega b mv6
vw golf3 vagy malac passat vr6
bmw e39 528i
vagy egy kispolák hayabusa blokkal na azt tuti megnézik :)
4/16 A kérdező kommentje:
Suzuki-t nem igazán szeretem kinézete nem tetszik saab se rossz inkább valami japán autó ötleteket várnék de jöhet bármi...:) Nissan, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Honda, ezeket előnyben részesítem viszont nissan-ból nem igazán láttam de várnám az ötleteket :)
2014. nov. 27. 20:46
5/16 A kérdező kommentje:
és min. 4 személyes jól jönne! :)
2014. nov. 27. 20:47
6/16 anonim válasza:
Inkább árat mondj nekem meddig akarod
7/16 A kérdező kommentje:
attól függ az ár mindenki minél olcsóbban szeretné megúszni ugyebár először egy kocsi kell amit majd jól tudok tuningolni és aztán apránként (jó nem 5 év alatt) de megvenném hozzá a cuccokat csak előbb legyen járóképes állapot és ne nézzen ki szarul max 800 ezerbe gondolkozok utána már nem igazán lényeg csak ne menjen gallyra 2 év múlva..
2014. nov. 27. 20:51
9/16 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy luxus nemkell valami napfénytetős jól jönne! :) jah és Benzines legyen! :) bocsi h kihagytam de azért köszi! :)
2014. nov. 27. 20:53
10/16 anonim válasza:
Ja és ne egyen 6-7 liternél többet :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!