Kinek hogy ment a vezetes friss jogsival?
19 éves vagyok, egy hete kaptam kézhez a jogsim, azóta minden nap vezetek, senki nem ül mellettem. Eleinte én is fulladtam le, mert fura volt a dieseles autó után a benzines... De amúgy jól megy, pénteken megyek be Pestre egyedül, attól azért kicsit tartok :)
19/l
Miután megkaptam a jogsit, 1-2 naponta elmentem csak úgy furikázni kietlen utakon, gyakoroltam a parkolást, forgolódást, utána már bevásárolni is elmentem nem olyan nagy távolságokba, így mostanra /1 év után/ már gond nélkül vezetek. Azért ha messzebb kell mennem, használom a gps-t, ez nagy biztonságot ad, megnyugtat, így abszolút a forgalomra és a vezetésre tudok figyelni.
Javaslom, gyakorolj te is amikor csak tudsz, hogy az alapok még jobban beléd ivódjanak.
Ne aggódj majd belejössz.Mindenki belejön.Én is diesellel tanultam és otthon volt nekem is néhány fulladás a benzinessel.(persze mindig akkor mikor a legtöbben voltak a kocsi körül)
# 3/3
A nagy forgalomban lévő vezetéstől meg nem félj.Egyet tarts észben.A többi autós majd figyel rád,de csak úgy tudnak,ha a viselkedésed/vezetésed kiszámítható és logikus.Kerüld a hirtelen manővereket!
Nekem lassan 14 éve van jogsim, de elsőre nagyon bénáztam.
Kresz kivételével mindenen megvágtak. :(
Eleinte nagyon bénán ment, a fővárosban nem is mertem az első időkben vezetni. Egyetlen gyógyír volt a sok-sok-sok óra vezetés.
Azóta levezettem több mint 500.000km-t és lételemem lett az autó, hál istennek érzékem van hozzá, úgyhogy elég profin megtanultam azóta vezetni.
A lényeg, hogy nem kell megijedni, vezetni, vezetni, vezetni és rutinná válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!