Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a benzin-gázos...

Mi lehet a baja a benzin-gázos autómnak?

Figyelt kérdés

Benzinnel indul automatikusan és akkor semmi baja. Viszont amikor átvált gázra, akadozik a fordulat alapjáraton, lepadlózom és alig éri el a 2000-es fordulatot. Ha menet közben átváltok gázra, akkor ha kinyomom a kuplungot teljesen visszaesik a fordulat és leáll. Valamiért mintha nem kapna üzemanyagot. Két napja kezdte ezt produkálni mikor egyik este úgy állítottam le, hogy benzinre volt kapcsolva.

A gáz bele tud fagyni a rendszerbe ezekben a mínuszokban?

2010. jan. 30. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Régebben volt benzin gázos autóm, van egy berendezés, ami az ac pumpához hasonló és van benne egy membrán, az ha elhasználódik, okozhat ilyen problémát, nekem sem úgy ment gázzal ahogy kellett volna, miután ki lett cserélve jól ment. Nagy hidegben a gáz is ledermedhet, ahogy pl. a gázolaj is, szerintem közlekedj benzinnel míg ilyen idő van.
2010. jan. 30. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
A membrán előtt van egy gázfilter, azt ki kell tisztítani ill. kicserélni, de inkább vidd el a gázos szervizbe, amúgy a gáz nem fagy le. Mellékesen megjegyzem, hogy amiben a membrán dolgozik az egész fej alatt van egy csavar, azt ki lehet csavarni, hogy follyon ki a mocsok ill. a mekaptán, ez olyan sűrű folyékony anyag mint a lekvár, leszokott ülepedni, mert a gáz sem teljesen tiszta, amit a kutakon árúlnak.De előtte zárd el a gáztartályon a gáznyomást. Nekem is volt gázos kocsi, nem volt vele sosem problémám. De mondom, vidd el a szervizbe, az biztosabb!
2010. jan. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!