Racska1974 kérdése:
Miért merül le a teljesen feltöltött új akkumulátor 1 hét alatt?
Figyelt kérdés
Van egy 10 éves Toyota Yarisom. Nemrég lecseréltem a gyári aksit, mert télen ha állt a kocsi egy hetet lemerült. Teljesen új aksit vettem, egy hétig állt a kocsi és már nem indul. Visszamentem a boltba, azt mondták, hogy nekem kell az aksi gyártójához visszavinnem bevizsgálásra. Én nem hiszem, hogy ez így lenne.2014. nov. 26. 17:44
1/5 anonim válasza:
-egyáltalán nem biztos,hogy az akku a hibás,lehet akár egy rossz riasztó is ,ami leszívja az áramot,
2/5 anonim válasza:
Mehet egy fogyasztó az autóban, egy kis izzó vagy utólagosan beépített elektromos berendezés. Ismerősnek az utólagosan beépített elektromos ablak miatt merült le 4 nap alatt az akku csurig. Javaslom levenni az akku sarut minden hosszabb szünet előtt, mert a teljesen lemerült akku károsodik. Multiméterrel ki lehet mérni, mennyi áramot használ az autó parkoló helyzetben, a biztosíték doboznál kimérhető, vagy a biztosítékok kivételével kideríthető melyik berendezés okozza a hibát.
3/5 anonim válasza:
nálam ugyan ez volt, annyira el volt kopva a generátor ékszíj hogy nem tudott hajtani rajta (nem nyikorgott)
javaslom nézd meg hogy járó motornál hajtja e
4/5 A kérdező kommentje:
Most olvastam a neten, hogyha 1-2 hétig áll a kocsi akkor is lemerülhet. ( Hideg is szereoet játszik.) Van olyan opció, hogy nem merül le 1 hét alatt, vagy milyen aksit vegyek? Most egy start power van benne talen 42Ah-ás. Tehát, lehet hogy valami 1 hét alatt le szívta.Van benne egy utólag beépített riasztó. Arra gondoltam, hogy veszek egy aku töltőt.
2014. nov. 27. 10:04
5/5 anonim válasza:
Én meg arra gonoltam, hogy vegyél még 10 új akksit. Aztán majd mérd/méresd ki, hogy nincs-e valahol elektronikai probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!