Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet igaz ez egy ladánál?

Figyelt kérdés

Mottó, 1. - Nándi

"Ha egyszer belekezdesz a tuningba, nincs megállás.

Ismerem ezt, mint öreg hobbit a Gyűrűt. Nem szabadulsz. Először csak a hengerfej. Egy kis vezérműtengelyecske-cserécske. Ahhoz, igaz, a kompresszión is emelni kell, meg polírozni a beömlőket, szívócsonkot... Mire észreveszed, már fenn üvölt a dupla-Weber. Az erős motor azonnal kinyírja a diffit. Aztán a váltót. A fordulat a generátort, a vízpumpát. Átszakad a motortartó bak, elgörbülnek a lengőkarok, szétnyílik a bölcső. A kompresszió miatt folyamatosan cseréled az önindítókat. De ezt ráadásul még élvezed is!!!

Azután a végén összeszámolod, és rájössz, hogy mennyit költöttél az Autóra - és az még mindig egy Lada maradt. Ha most úgy érzed, hogy megéri, csak akkor vágj bele. Egyébként nem érdemes."

2010. jan. 30. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Leginkább ez a része: "Az erős motor azonnal kinyírja a diffit. Aztán a váltót. A fordulat a generátort, a vízpumpát. Átszakad a motortartó bak, elgörbülnek a lengőkarok, szétnyílik a bölcső. A kompresszió miatt folyamatosan cseréled az önindítókat"
2010. jan. 30. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Én 100% ig egyetértek vele, akármennyi pénzt ölsz bele egy Ladába, akkor is lada marad, költhetsz rá 1 milliót, lesz egy erős kocsid, viszont biztonság,futómű,kinézet szempontjából még mindíg elavult lesz.
2010. jan. 30. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem hagyod abba a tuningot, mert akármit csinálsz , melléd áll egy mai kisautó és simán lenyom:) Teljesen felesleges egy full elavult technikájú kocsit piszkálni... Az olyan amilyen...
2010. jan. 30. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valami jót is mondjak!

Ladákkal foglalkozom és tapasztalatból mondom ha van egy jó állapotú ladád , meg erősíted az egész futóművet és a karosszériát akkor az bárminek ellenáll amit a mai autók nem bírnak ki!

innentől jöhet a motor (megjegyzem a motortartó bak gyári még a versenyautóban is)! Diffit sem nyírja ki ,sokszor gyárival mennek!Semmi hátárnya nincs annak ha megtuningolod! Sőt egy kiváló versenyautót kapsz belőle! Nem nyírja ki sem a generátort sem a bölcsőket (hülyeség)!

Mivel erősített generátorról még nem hallottam :D

Ha egy autó normálisan meg van csinálva ahogy az a nagy könyvben meg van írva akkor nincs az az isten hogy sz@r legyen!

Nemrég próbáltam egy Papírozott VFTS-verseny ladát autópályán 227 KM/h -val mentem ami max volt!

De láttam már ladát úgy tuningolva hogy 400 Le volt DCSLada!

A ladák kiváló autók ha megbecsülöd ő is meghálálja , ha nem törődsz vele akkor minden hiába!

2010. jan. 30. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!