Szerintetek mennyire lehet igaz ez egy ladánál?
Mottó, 1. - Nándi
"Ha egyszer belekezdesz a tuningba, nincs megállás.
Ismerem ezt, mint öreg hobbit a Gyűrűt. Nem szabadulsz. Először csak a hengerfej. Egy kis vezérműtengelyecske-cserécske. Ahhoz, igaz, a kompresszión is emelni kell, meg polírozni a beömlőket, szívócsonkot... Mire észreveszed, már fenn üvölt a dupla-Weber. Az erős motor azonnal kinyírja a diffit. Aztán a váltót. A fordulat a generátort, a vízpumpát. Átszakad a motortartó bak, elgörbülnek a lengőkarok, szétnyílik a bölcső. A kompresszió miatt folyamatosan cseréled az önindítókat. De ezt ráadásul még élvezed is!!!
Azután a végén összeszámolod, és rájössz, hogy mennyit költöttél az Autóra - és az még mindig egy Lada maradt. Ha most úgy érzed, hogy megéri, csak akkor vágj bele. Egyébként nem érdemes."
Hogy valami jót is mondjak!
Ladákkal foglalkozom és tapasztalatból mondom ha van egy jó állapotú ladád , meg erősíted az egész futóművet és a karosszériát akkor az bárminek ellenáll amit a mai autók nem bírnak ki!
innentől jöhet a motor (megjegyzem a motortartó bak gyári még a versenyautóban is)! Diffit sem nyírja ki ,sokszor gyárival mennek!Semmi hátárnya nincs annak ha megtuningolod! Sőt egy kiváló versenyautót kapsz belőle! Nem nyírja ki sem a generátort sem a bölcsőket (hülyeség)!
Mivel erősített generátorról még nem hallottam :D
Ha egy autó normálisan meg van csinálva ahogy az a nagy könyvben meg van írva akkor nincs az az isten hogy sz@r legyen!
Nemrég próbáltam egy Papírozott VFTS-verseny ladát autópályán 227 KM/h -val mentem ami max volt!
De láttam már ladát úgy tuningolva hogy 400 Le volt DCSLada!
A ladák kiváló autók ha megbecsülöd ő is meghálálja , ha nem törődsz vele akkor minden hiába!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!