Ismertek a parkolásra, tolatásra "aranyszabályokat" személykocsi esetén?
pl ha szemből indulunk 1 parkolóról 2 autó közül, akkor mikor a visszapillantó elhagyja a kocsik hátsó lámpáját és ütközésig csavarjuk a kormányt, akkor nem visszük el kanyarodáskor vmelyik autó hátulját.
Ilyesfajta dolgokra lennék kíváncsi parkolás esetén. (szemből vagy tolatva parkolás illetve tolatva kiálláskor).Ha van egyáltalán ilyen.Bár szerintem biztos van, mert vmi alapján mindenki csinálja.
Nem arra gondolunk, hogy rávágd hogy 4678x1634 mm, hanem hogy érezd a méreteit.
Tudd hogy befér-e a helyre, vagy beparkoláskor becsusszan-e még az eleje, vagy inkább kitolod és újra befordítod, mert különben megpuszilod az előtted álló lökhárítójának a sarkát, ilyesmik.
Mielőtt lett jogsim, én is rémült tekintettel néztem meg kérdezgettem a mellettem ülő sofőrt, hogy hogy a pics*ba érzi az autó elejét, amikor nem is "látni".
De ráérzel.
Ezt a visszapillantós dolgot nem hiszem. Minden autó más méretű, és máshogy érzed benne a teret és a méreteket, szóval nem vennék rá mérget. De biztos van ilyen kocsi, ahol ez működik.
Fiat grande punto-n tanultam vezetni, ott működött.Most pedig szintén bevásárló kocsi méretű autót vezetek (škoda fábia) ott is működik.Tehát méretileg sok helyre beférek, csak vh nem bírom megszokni.Ettől függetlenül be szoktam tudni parkolni gond nélkül, csak szeretek vmi biztos módszerek alapján csinálni dolgokat.A bizonytalanságot nem szeretem.
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!