Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autótulajdonos szülők! Ma...

Autótulajdonos szülők! Ma reggel fiamat nem tudtam elvinni iskolába az új autóval, mert elnyomkodta a klímát, hogyan kell beállítani?

Figyelt kérdés

Átszálltunk a régi autóba ahol nincs ilyen klíma és késve,de odaértünk.

Vannak ilyen állítási lehetőségek:

Automata üzemmód

Hőmérséklet szabályozó

Belső levegőkeringtetés

Levegő elosztása az utastérben

Ventillátor fordulatszáma

Szélvédők fűtése

LÉgkondicionálás

Melyikeket kell bekapcsolni,hogy meleg legyen és párátlan legyen az ablak?

SOS!

2014. nov. 26. 08:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Összevissza nyomkodtam kínomban,de semmit sem fújt.
2014. nov. 26. 09:00
 2/12 anonim válasza:
Szélvédő fűtése logikusnak tűnik, neked nem?
2014. nov. 26. 09:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos semmire nem indult be a levegőáramlás,este még működött.
2014. nov. 26. 09:08
 4/12 anonim válasza:
100%
Szélvédő fűtése, ventillátort kezdésnek magas fordulatszámra és a belső keringetést kikapcsolni.
2014. nov. 26. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Azért elég szánalmas hogy az autó klímájára fogja valaki az iskolai késést...
2014. nov. 26. 10:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Önmagunkhoz képest késtünk el, 8-ra a teremben volt a fiam, 8:10- kor kezdődik a tanítás.

Egyébként már a szerelőnél az autó, odavágott egyet neki, majd beindult a klíma, legrosszabb esetben ventillátor motor kell, legjobb esetben szénkefe.

2014. nov. 26. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy meleg legyen nyilvan nem a klímát kell bekapcsolni. A klíma csak a gyors páraleszedésre jó, de hosszútávon csak a meleg levegőnek van értelme. Ezen a rendkívül bonyolult, rakétatudomány szintű rendszeren az ablakra kell állítani a levegőfújást, a ventillátort középállásba tenni és melegre (24<)állítani a hőmérsékletet.
2014. nov. 26. 11:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Nyilván próbáltam így is, de nem működött a ventillátor, már telefonált a szerelő szerencsére nem lesz drága a szerelés, el volt égve egy kabelcsatlakozás.

Mégsem a fiam állította el, hanem nem ment a ventillátor.

2014. nov. 26. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Új autóban nem kéne "odavágni" a klímának hanem el kell vinni a szervizbe és ott csinálják meg. Persze lehet hogy az autó csak nektek új. De egyébként elnyomkodással nem lehet elrontani.
2014. nov. 26. 13:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem is én vágtam neki oda, hanem a szakszervízben a szerelő.

Nekünk új azért nem tudtam, hogy csak el lett e állítva, vagy egyéb hiba van esetleg, egyébként 4 éves.

2014. nov. 26. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!