Mi a véleményetek a bmw 320d illetve 330d-ről az e46os kategoriába?
Menj ki németekhez és vegyél egyet kint, persze magánszemélytől.
Ezek már a húszadik magyar tulajon vannak túl itthon a német után.
Meg egy jó BMW-t nem családi okok miatt adnak el, hanem mert egy kalap..., amit drága lenne javítani.
Szóval csak óvatosan.
Miért, a németországban használt BMW-k nincsenek túl a sokadik tulajon? Dehonnnem.
Ezek a dízelek vannak annyira megbízhatók, hogy ne kelljen nagyon aggódnod, bárkitől is veszed, akár magyartól is.
A 320dét csak azért venném, mert rohadás sok van és mégtöbb lesz belőlük és ez lenyomja az árukat. A 330dé már ritka.
Nagybetűt meg vesszőt néha tegyél, mert így eléggé egybefolyik a mondandód. Elhiszem, hogy nehéz tabletről írni, én is tabletezek, de csak kicsivel több idő karakterkészletet váltani, mint anélkül írni.
Én is elírtam, szóval Németországban.
Úgy látom, hogy a 330d típus ára is eléggé a földön van már, talán ez meg azért, mert itt sokan nem merik megvenni és inkább a 320d-t választják. A legkókányabb már 800-ért megvehető, a jobbak meg 2 millió felett. Inkább ilyen 330 Cd coupe-t vennék a helyedben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!