Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a bmw 320d...

Mi a véleményetek a bmw 320d illetve 330d-ről az e46os kategoriába?

Figyelt kérdés
autovásárlás elött állok bmw a kiszemelt már volt egy 320i-m bevált teljesen eddig benzin párti voltam csak benzines autoim voltak de mivel sokat használom az autot ezért váltanék dieselre de sokan óva intenek a diesel bmw-től a válaszokat előre is köszönöm!

2014. nov. 25. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem rossz gépek, csak mire behozzák az országba addigra találnak egy féregjáratot és a félmilliót futott autókból 100 ezret futott autók lesznek, amiknél kellemetlen a turbó, lendkerék és egyéb apróságok százezres szervizszámlája.
2014. nov. 25. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj ki németekhez és vegyél egyet kint, persze magánszemélytől.

Ezek már a húszadik magyar tulajon vannak túl itthon a német után.

Meg egy jó BMW-t nem családi okok miatt adnak el, hanem mert egy kalap..., amit drága lenne javítani.

Szóval csak óvatosan.

2014. nov. 25. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. nov. 25. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért, a németországban használt BMW-k nincsenek túl a sokadik tulajon? Dehonnnem.

Ezek a dízelek vannak annyira megbízhatók, hogy ne kelljen nagyon aggódnod, bárkitől is veszed, akár magyartól is.

A 320dét csak azért venném, mert rohadás sok van és mégtöbb lesz belőlük és ez lenyomja az árukat. A 330dé már ritka.

Nagybetűt meg vesszőt néha tegyél, mert így eléggé egybefolyik a mondandód. Elhiszem, hogy nehéz tabletről írni, én is tabletezek, de csak kicsivel több idő karakterkészletet váltani, mint anélkül írni.

2014. nov. 26. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is elírtam, szóval Németországban.

Úgy látom, hogy a 330d típus ára is eléggé a földön van már, talán ez meg azért, mert itt sokan nem merik megvenni és inkább a 320d-t választják. A legkókányabb már 800-ért megvehető, a jobbak meg 2 millió felett. Inkább ilyen 330 Cd coupe-t vennék a helyedben:

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 26. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
E46 330d volt nekem is. Alapesetben a pillangószelepeket ellenőrizni / kukázni, ha ez megvan maga a motorja megbízható. Emellett megy mint a mérgezett egér, autópályán sincs kényelmetlen helyzetben, még a mai forgalomban sem.
2014. dec. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!