Bmw 530 első autónak merész ötlet?
kedves 13:42
nem is tudom melyik autók szoktak még a mai napig is lendületet szerezni az érdi emelkedőn az m7-en???
nektek kell benzineseknek,hogy ne kelljen visszaváltani,dízelnél ilyen probléma nincs
de a benzinest ne 200lóerő 3ezer cm3-hoz mérjük,hanem általánosítsunk
Nekem az AUTÓ az benzines BMW
kisbuszba, teherautóba jó a dízel de személyautóba benzin. És ha vissza kell váltani? húha nagy dolog, viszont sokkal jobban húz a benzines, és normális hangja van. Utálom amikor egy luxusautó traktordízel hangú, mondjuk a BMW dízeleknek viszonylag jó hangjuk van de pl egy VW konszern dízelnél egy kombájnnak is szebb hangja van.
kedves dízel pártiak
nincs az a szívódízel, ami köbcentiben azonos szívó benzinest lenyomná bármiben*
nincs az a turbódízel ami a köbcentiben azonos turbóbenzinest bármiben lenyomná*
Nincs az a kompresszoros dízel ami a köbcentiben azonos kompresszoros benzinest bármiben lenyomná*
*kívétel a fogyasztás.
Milyen emelkedőről beszéltek?
Én ott Érd környékén csendben suhanok, és sohasem érzem, h erőlködne az autóm. Pedig benzin hajtja...
Amúgy meg dízel luxusautó?
Miért, tankolni már nem marad pénz a hó végén?
Spórolós luxus? Ez olyan mint a guminő, nem?
az a füstpamacs azért van,mert az autó el van hanyagolva
porlasztók kimennek,nem ég el rendesen az üzemanyag és hengerhiba is lehet
most mi a lényeg h 230al tudj menni és fogyasztás 12l fölé megy
vagy elmész 130-al nyugiban 60al
ha németországba mész a dízelautó egy tankolással elmegy berlinig
benzinessel minden kútnál megállhatnál
"ha németországba mész a dízelautó egy tankolással elmegy berlinig
benzinessel minden kútnál megállhatnál"
Nekem egy 2.3-as benzines autóm van 155Hp-val és autópályán 120-130-as tempónál 6.5-7L-t fogyaszt.
Ez sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!