Bmw 530 első autónak merész ötlet?
helló!
én BMW párti vagyok, de ebben az esetben, csak tetudod eldönteni,h képes vagy-e uralni, kell-e neked ekkora autó
Nos, sztem ezek az autók simán megfelelnek akár első autónak is mert, biztonságosak, és úgy tele vannak elektronikával, h nem kell "uralni" őket, hiszen kezesbárányok.
Más kérdés hogy ezeket a kocsikat szokták f@sznövelőknek nevezni.
Ha valaki olyan autót akar, amivel kulturáltan meg lehet jelenni, az vegyen Jaguárt, Volvót, Saabot...
Ilyenekkel csak a bűnözők, meg a feltűnősködő, komplexusos kis hülye gyerekek járnak Magyarországon.
Ja, és:
dízelmotoros = teherautó
Benzinmotor = személyautó
jó családi autó, sztem ez minden ami kellhet. Ezek után már nem is kell soha többé új autót venned. Megbízható, erős, nagy, komfortos. Ami csak kell..
És aki azt mondja hogy 140 lovat uralni nehéz az nem normális.. Nekem egy C5-ös volt az első autóm és még most is az. 2.0 HDi, 140paci. Egyáltalán nem erős...
benzinpárti vagyok, főleg ilyen téren.
Aki ilyen autót vesz, azt már nem nagyon érdekli hogy mennyit és mennyiért tankol bele. És igen a dízel a sátán üzemanyaga. és az AUTÓ az a mai napig benzinnel megy. És turbóval. és ha ez megvalósult akkor nincs az a dízel ami lenyomná. Ráadásul épp a BMWnek vannak NAGYON JÓ benzinmotorjai.
A másik.
Olykor még 60 lóerő is nagyon sok tud lenni. Persze a c5 nem pont az a könnyed autó. Viszont hidjétek el, magyarországon NAGYON szűk az a réteg aki TÉNYLEGESEN tud uralni egy 200lónál erősebb autót.
Elvezetni bárki elvezeti.
Egyszer mentem pest felé és adonynál a töltésen előttem egy fehér bmw-s előzni kezdett.
A kocsijának kitört a fara és gyorsan szembekerültünk egymással (konkrétan hátrafele csúszott a szembejövő sávban) Néztem a visszapillantóban a srác ahogy elhaladtam mellette még a csúszásban visszahozta a kocsit pesttel orrnak és fél percre rá már meg is előzött.
na igen Ő tudta hogy mit kell tenni.
Merésznek merész ,de az elektronika elég sokszor megfog. Nekem is az volt ,hogy powerkodni akartam a három csajszinak és majdnem a karó fogott meg.(Mert körforgalomban driftelni kell..)
Az elektronikával viszonylag könnyen el lehet vezetni.Nagy gázadáskor néha tolja a fenekét ,de ha nem te az elektronika megfog.
Itt az a helyzet ,hogy nem lehet megállni azt ,hogy ne menj gyorsan. Annyira nem lehet érezni ,hogy már 150el mész ,hogy félelmetes.
Hogyha városban szoktál inkább közlekedni akkor szerintem egy SUV-ot vegyél mert a baromi sok kátyú ezt a gyönyörű cápát egy darab vassá fogja őrölni.A suv meg meg sem érzi a "gödröket"
Mindenesetre próbálj kölcsönkérni egyet vagy tesztvezetésre elvinni mert az fogja eldönteni mit akarsz.
Azt most megmondom ,hogy a bmw 530D legyen az utolsó mert ha beülsz akkor nem akarsz majd kiszállni belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!