Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyikkel lennék...

Szerintetek melyikkel lennék vagányabb?

Figyelt kérdés

Vegyek egy 316i e36 Bmw-t, amit teleraknék minden péntek este egy ezresből, és ott ahol sok az ember a városban mindig jól elkenném neki keresztbe, hogy lássák ki a király, vagy vegyek egy 1.9 Tdi-t Golfot, hogy aztán jól bekormolhassak a főutakon, hogy lássák ennek az autónak a motorját bizony erre tervezték, és persze ez azzal is járna, hogy mondhatnám a Tesco parkolóban a többieknek, hogy elcsaptam az 1.4-es Kivik száját, de sajnos a rántott hús darabos étolaj miatt amit otthon beleverettem kicsit dadogott.. de ez ilyen, valamilyen etetni kell azt a sok sok nyomatékot nem ?�biztos de

Természetesen a Bmw-re menne a Póverfanatics matrica meg a kék led, a Golf-ra meg a Smók&Sárm matrica, meg a króm rendszámtáblakeret!

Melyik legyen boyracer társaim ?

#BMW #golf #BMW E36 #Tdi�ány
2014. nov. 23. 14:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azér az elég gáz ha csak egy oldalon kapar a háromtizenhat.

Sperrt neki azt hadszójjón a százkettő ló.

2014. nov. 23. 15:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Kiégtem gecc xDD
2014. nov. 23. 15:10
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi van kicsi a p*cs*d hogy az autóddal akarsz felvágni? Szégyen amit művelsz ember.
2014. nov. 23. 16:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, szerinted miért akarok ilyen faroknövelő gépsárkányok közül választani ? Kérlek..
2014. nov. 23. 16:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább egy 1.0 suzukit, 3 henger tök megbízható, mert japán, és hangja akár a v6-nak abba csak beletankolsz és mész.
2014. nov. 23. 16:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Az eharminvkilenc, háromtizennyóc már nem is játszik?
2014. nov. 23. 20:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát nagy voén volt a kérdésed. Értsd úgy, hogy ezt a viccet már elsütötték sokan úgyhogy le vagy maradva. De még mindig sokan beveszik sokadszorra is és úgy válaszolgatnak, mintha komoly lenne a kérdés.
2014. nov. 23. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Akartam írni: Hát nagy poén volt a kérdésed.
2014. nov. 23. 20:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Várd meg, amig kijön a 712-es BMW.
2014. nov. 23. 20:59
 20/25 anonim ***** válasza:

eharminckilenc ? :O

Az még nem jön ki 3 havi minimálbérből. 1-2 év és az lesz az új menő béembé.

2014. nov. 23. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!