Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzki Swift-2008-as gyártmány....

Suzki Swift-2008-as gyártmány. Lemerült az akksi - az én hibámból. Feltöltöttem, motor indul, de az alapjárat alacsony és ingadozik. Lehet e összefüggés a történtek között? A motor mintha a le akarna fulladni alapjáraton.

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kerülj vele egy kört. Aztán hátha beáll. Húzasd meg miután bemelegszik.
2014. nov. 23. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezen már régen túl vagyok. Az autó jön-megy jól húz, de a fordulatszám alapjáraton nagyon ingadozik. Valaki azt mondta, hogy ha kiveszik az akksit, akkor nem csak a rádió kijelzőjét, de más elektronikai dolgot is újra kell állítani. Vagyis "reset"-elni kell.
2014. nov. 23. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha az én autombol kiveszen az aksit. És mikor visszateszem akkor a rádiót kell beállítani. Az elektromos ablakokat kell. És az órát dátumot kell beállítani.

Ha viszont szépen megy csak az alapjárat nem jó akkor nem tudom mi lehet a baja.

Lehet hogy a karburátorban lett egy kis lerakódás ameddig nem volt benne aksi. Mennyi ideig ben volt benne? Akármikor leülepedhet egy kis kosz. Eldugítja az alapjárati fúvókát...

2014. nov. 24. 05:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs ha 2008-as akkor az már biztosan injektoros.
2014. nov. 24. 05:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 2008- s van de ajánloták aksi csere után hogy járjak vele ( nekem is az alapj .) volt baj de miután szervizbe cserélték igy ott hozták helyre .egyébként fizetek.ilyenkor az törtenik h. az alapjáratot keresi az elektronika mert fesz.megszünése után " elmászik hideg melegüzem az alapjárat érzékelés.tehát mikor viszatér a fesz mashova áll be és érzékeli az elektronika vagyis mikor megszünt a táp más a hőmérséklet mint amikor visza jön a táp, ezért jár leföl az alapjárat más lesz alapj "0" ja
2016. dec. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!