Milyen autót vegyek maximum 700. 000-ért?
Ebben az árban az átírás ne legyen benne. Olyan autót szeretnék amelyiknek viszonylag kevesebb baja lehet.
Kis távokra munkába járáshoz kell.
Amiket nézegettem Peugeot 307, Alfa Romeo 147, Fiat Stilo. De úgy hallottam hogy francia, olasz nem túl jó. Tudtok valami német autót ajánlani ilyen árkategóriában?
BMW....stb? És részleteket is kérnék hogy miért!
21/f
Ha rám hallgatsz, akkor Nissan Almera, Honda Civic, Toyota Corolla, esetleg valamilyen Mitsubishi vagy valami hasonló vonalon nézelődsz, vagy esetleg még Opel Astrát néznék ennyiért.
Az indok pedig, hogy ennyi pénzért hibátlan autót, illetve csodát nem kapsz, de azért ezek az autók eléggé jól bírják az évek múlását, megfelelő karbantartás mellett még 15-20 éves korukban is egészen jól bírják a strapát.
Az előzőnek tökéletes az okfejtése. Aki meg mégegyszer BMW-t kérdez, annak beajánlok egy mopedautót, mert az való :)
Úgy hallottad, hogy nem túl jók a francia és olasz autók, hát pedig jók. Csak nem gányt kell venni.
Ezek közül a Stilot veheted, ha a többitől félsz az "úgy hallottam"-ok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!