Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni...

Milyen autót érdemes venni max 5 millióig?

Figyelt kérdés
1-2 évesre gondoltam!Régen a Mercedesek nagyon megbízhatóak voltak, de most már egyre több rosszat lehet hallani róluk!
2010. jan. 29. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha 5 millám lenne autóra, mindenképp egy "nagyobb" diesel autó lenne, igény szerint, legnagyobb élmény és gazdaságos is. Van bőven kínálat, nézegesd őket, ülj be egy pár autóba, esetleg próbáld ki őket. Szerintem nem feltétlenül kell a mercihez ragaszkodni, japán autókhoz is hozzá lehet jutni ennyiért.
2010. jan. 29. 16:27
 2/13 anonim válasza:
Honda CRX!!!!
2010. jan. 29. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Japánt ne, rossz minőség a belső is nemcsak az alkatrész, én touareget vennék
2010. jan. 29. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
El ne hidd, a japán a lEGJOBB, főleg a Honda 3 évig olajon kívül semmit nem kell benn cserélni, doxa, szinte soha nem szarik be, olyan minőségérzet van belül hogy az csak na, szerintem Honda Civic, vagy cr-v ha nagyobbat akarsz, meg bármilyen honda.
2010. jan. 29. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha a japán műanyag neked jó, te még nem ültél normális német autóban (vw, audi, bmw, mercedes), nekem a vwemben 300ezer km van és még soha semmit nem cseréltem benne csak az égőket
2010. jan. 29. 17:07
 6/13 anonim válasza:
és ha azt írom, hogy a hat éves toyota corollámban még soha az égvilágon semmi nem ment tönkre? És hogy az apukám avensise hét éves és még az égvilágon semmi baj nem volt vele 1 akkumulátor-cserén kívül? És a keresztanyám hondája se hibásodott meg még soha. És hogy a suzukiknak a statisztika szerint alacsonyabb a meghibásodási arányuk mint egy audinak? ez azért erős nem? :) és mikor az egyik ismerősöm hozta haza a volvo s80-asát pestről a szalonból és féluton "leestek" az elektromosan állítható fényszórók és a földet világították és semmit nem látott és traileren kellett elvontatni? emberek!! gondolkozzatok! nem azt mondom, hogy rosszak a nyugati autók, de a statisztika bizonyítja hogy a japánok jobbak. Lehet mondani, hogy műanyag meg stb. de erre csak azt tudom mondani, hogy nézd a kocsi árát is mikor annyit kidobsz egy nyugati autóra csak azért mert sznob vagy és asziszed jobb.
2010. jan. 29. 17:32
 7/13 anonim válasza:
igen, és mióta a toyota gyártása átkerült angliába meg lehet nézni hogy romlott a minősége!
2010. jan. 29. 17:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Honda Accord 2.4-es Type S, 60k km-t raktam bele semmi hibája nem volt, ment mint a barom, most már a 3. boldog tulaja használja.
2010. jan. 29. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
porshe box
2010. jan. 29. 18:49
 10/13 anonim válasza:
Én a BMW x5, és az 530d közül választanék...
2010. jan. 29. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!