Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszenek a bmw e36-os autók...

Tetszenek a bmw e36-os autók (316) Régebbi fajták, tehát az ilyen 1995-től olyan 1 millióig van pár szép darab. Mit érdemes róluk tudni?

Figyelt kérdés
Látom 100le-sek nagyrészt, bmw-hez képest nem sok, viszont állitolag azért megy igy is, fogyasztása nem egetverő sőt kiemelkedő és azért csak bmw. Ára sem rossz.
2009. dec. 26. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
E36 nem rossz széria,mondjuk az 1,6 motor nem nagy szám.Hidd el a 2.0 literes sem fogyaszt többet.A biztositás magasabb lesz.Sajnos cumi a lóerő utáni fizetés.Egy teljes körű átvizsgálást javasolnék,megfelelő szakemberrel ez kb 1óra. Kicsontozzák ,hiba feltárás(biztos van) tapasztalatom ilyen értékű autoknál azért lehet számolni 2száezer jav.kiadásra.Hidd el hibátlan ugyse lessz,nem rosszból mondom tapasztalat.
2009. dec. 27. 07:50
 2/9 anonim ***** válasza:
e36os nagyon jó autó de 1.6-ost felejtsd el nagy a kaszni kicsi a motor min egy 318-as kellene amugy meg a szokásos kopó alkatrészek szilentek lengéscsillapítók gyertyák stb...-ket nézd át nagy baja ezeknek az autóknak nem nagyon szokott lenni mivel bmw odafigyel az autókra
2009. dec. 27. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

A 318-as se sokkal erősebb..

Nekünk 1989-es E30-as 316 van, igen 102 lóerős, a fogyasztása 7 liter körül mozog, de hosszabb úton lemegy 6-ra simán.

Szerintem nemgyenge, bár szerintem az E36 nehezebb vmivel..

Nemtudom mennyire értesz a BMW-khez, azért ideírom:

a BMW nevek első számjegye a széria, az utána következő 2 szám a motor mérete. tehát ha 1.8-ast akarsz az már 318, a 2.0 pedig 320

jótanácsok:

volt-e cserélve a vezérműlánc?

voltetorve.hu-n megnézed hogy volt-e törve :D

festékrétegvastagságmérő

BENZINEST vegyél DÍZELT SOHA

autószerelő ismerőst vigyél magaddal

egyébként a BMW a kedvencem, sose veszek mást! :) nagyon megéri a pénzét és az alkatrész se drága hozzá.

biztonságos, szép, erős, és nem is drága. ;)

Sok sikert a vásárláshoz! :)

2009. dec. 27. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem egy 316 compactom van, jó nagy rakás f*szság hogy nem megy, kétség kívül nem sportautó, ha nem követsz el rajta némi okosítást, de ha csak normál körülmények közé kell, bőven elég. nagyon figyelj a roszdákra a hátsó kerékjáratoknál, ill a csomagtartónál, a váltóra hidegen, h könnyen veszi e a fokozatokat, a motor hangja sem utolsó, 200e km-nél ne legyen több benne, és ha rám hallgatsz, németből hozod, ott összes költséggel együtt kapsz 800-ért olyat, mint itthon 1,2-ért. némi macera, de szerintem sokan szeretnének macerálni 400e forintért...
2009. dec. 27. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
ja, és a 320 eszi a legtöbbet az összes motor közül, olyan 12-15 litert, én még az 523-al (e39) is eljártam 9-10ből, 20-ast semmi esetre se vegyél, illetve ige, dízelt se, b*szott komplikáltak... utsó voltam
2009. dec. 27. 18:28
 6/9 anonim válasza:

Az E36 biztonságos?

Na ne viccelj

[link]

1,5 csillag? Az új swift 4

2015. jan. 23. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Könyörgöm egy 1992-es autóról beszélünk!

Az ÚJ swift, mint ahogy a nevében is benne van, ÚJ...

Baromfejű

2015. máj. 15. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
97 bocs.
2015. máj. 15. 11:27
 9/9 anonim válasza:
Nekem egy 1995-ös E36om van 1,6 benzin, 115loero. Teljesen meg vagyok vele elégedve!! Kitűnő autó 😃
2015. júl. 11. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!