Mi lehet a baja az autónak, ha a motorhiba jelzője folyamatosan világít?
Figyelt kérdés
A motorhiba jelző megállás nélkül világít... egy kereszteződésben, pedig az autó megállt és az akkumulátor jelző is kivillant. Indítgattam, de semmi. Csak úgy indult el, hogy az egyik indításkor, a gázpedált nyomogatva kapott új erőre, így haza tudtam vele menni. Szerintetek nagy a baj? Nem értek az autókhoz, ezért várok segítséget tőletek.2014. nov. 21. 10:25
11/12 anonim válasza:
"Vagy hülyeséget írtál, és azt kapod, amit érdemelsz."
Nem hinném hogy akkora hülyeséget írtam.
Abban mi a hülyeség hogy vigye el szervizbe kiolvastatni és hogy a mi autónknak mi volt a baja amikor ilyeneket csinált?
Szerintem semmi...
12/12 anonim válasza:
Amióta nem szerszámkészlettel, ékszíjjal, tartalékgyertyákkal felszerelkezve autózunk, én nem állok neki szerelgetni. Főleg, ha azt sem tudom, mi a baj. Vidd el a szervizbe, két perc alatt megmondják, mi a bibi. Aztán dönthetsz, hogy otthagyod, vagy elviszed az utca végére, a Jóska bácsihoz, aki a szomszéd kocsiját is megcsinálta. Óccsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!