Mi lehet a baja az autónak, ha a motorhiba jelzője folyamatosan világít?
Vidd el szervizbe kiolvastatni a hibakódot.
Nekünk a G Astra akkor csinált ilyet amikor az EGR szelep eltömődött.
Rá kell dugni a diagnosztikai csatlakozóra egy laptopot a megfelelő kábellel (és persze program is kell hozzá), ki kell olvasni a hibakódot. Ennek alapján egy szakember már el tud indulni valamerre hogy hol keresse a hibát.
Nem tudom milyen segítségre gondoltál amúgy, a szerelőt, ha nem értesz hozzá, nem fogod megúszni. Így, neten át nem lehet többet segíteni.
már hogyne lehetne neten keresztül segíteni
nem kell elvinned sehova, otthon is meg tudod nézni a hiba okát
kézifékkar alatti borításnál találod az obd2 csatlakozót
az 5-ös és 6-os érintkezőt rövidre zárod (összekötöd egy darab dróttal vagy gemkapoccsal) majd ráadod a gyújtást
számold a műszerfalon a villanásokat, jegyezd fel (ha 10, akkor annak a helyére 0-t írj)
utána google
Negatív.
Azt írta, nem ért hozzá, ezért nem is írtam az OBD csatlakozót. Ami természetesen NEM a kézifékkar borítás alatt van, hanem a biztosítéktáblánál, mielőtt szegény kérdezővel szétszedetnéd, amit nem kéne.
Képek, leírás itt:
Megint valami vérpistike nyomkodja a piros kezet...
Vagy a puják rászabadultak a szomszéd wifijére azt trollkodnak.
Vagy hülyeséget írtál, és azt kapod, amit érdemelsz.
Tudod, az "autópályán a sok idióta mind szembe jön" tipikus esete.
És nem Pistike nyomkodta, hanem én (is), amúgy már akkor is nullán volt a válaszod, amikor rányomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!