Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e valamit tenni, hogy...

Lehet-e valamit tenni, hogy télen hamarabb melegedjen be a motor?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hideg időkben bizony sokat kell várni az autóban amíg bemelegszik. A hideg motor miatt a fogyasztás is nő. Lehet-e tenni valamit, hogy hamarabb bemelegedjen?
2010. jan. 29. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A gépészmérnök haverodat azóta biztos kirúgták, vagy elment nyugdíjba...
2010. jan. 30. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Nah akkor most magadnak is ellent mondasz!én gépészmérnök leszek és valahogy nem így tanuljuk a dolgokat:DHa egyhelyben járatod 5 percig sokkal jobb állapotok lesznek a motorban mintha fél perc után elindulnál!Az olja felmelegszik kicsit jobban 5 perc alatt mint fél perc alatt.
2010. jan. 30. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Rendbern, kedves 36%-os, akkor csináld úgy. Én meg így csinálom. És láss csodát, van benne 250000 km, és semmi baja, még olajat sem fogyaszt egy decit sem, pedig EcoTec motor van benne.
2010. jan. 30. 18:30
 14/14 anonim válasza:

Én úgy szoktam,hogy kiállok a garázsból és megvárom amíg a fordulat lecsökken 1000rpm-ig és utána indulok.De utána is csak max 2000-ig pörgetve amíg el nem érte az üzemi hőfokot.

Amugy nem lesz semmi baja,hogyha 10 percig hagyod járni a motort.

2010. jan. 31. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!