Kinek volt, vagy van Mitsubishi Sigmája? Véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 09:59
2/3 A kérdező kommentje:
Indokold meg légyszi
2010. febr. 17. 12:22
3/3 anonim válasza:
Az első úgylátom nagyon értelmes választ adott. Nekem 4 éve volt egy 1994-es Mitsubishi Sigmám. Szerintem elég jó autó úgy összességében. 3000-res V6os benzines motor volt benne. Azért ha kellett gázadásra megindult mint az őrült. Az enyém manuális váltóval szerelt volt. Sajnos a fék az nagyon gyenge volt benne :(( Fogyasztása olyan 11-12 liter között mozgott. 10,5 - 11 liter alatt sose jöttem ki vele, de azért csak egy "véhatos" :D . Volt benne egy kezdetleges "menetstabilizátor" idézőjelbe írom csak mert szinte semmit nem ér.. Egyszer meghibásodott a lambdaszonda de azonkívül nem volt más baj csak kopó alkatrészek lettek cserélve. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!