S. O. S.! Hol található a Fiat Punto 2-ben az crash (inercia) kapcsoló?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2014. nov. 18. 14:06
1/13 anonim válasza:
Ha légzsák kapcsolójára gondolsz: a jobb oldali első ajtót ki nyitod és a műszerfal oldalán. Mert:crash=csattanás. ezért bátorkodtam...
2/13 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem arra gondolok így írták neten. Ez a benzin szivattyút kapcsolja vissza.
2014. nov. 18. 21:19
3/13 Napkiraly válasza:
Balos ülés környékén a bal küszöb mellett a padlón (szőnyeg alatt)
5/13 anonim válasza:
Nem a bal hanem a jobb (anyós) üllésnél van. A műszerfal alatt, oldalt a kerékjárati ívnél. Oldalt a műszerfal alatt benyúlsz a kárpit alá és ott lesz egy csatlakozó mellett egy gumival burkolt nyomógomb.
6/13 anonim válasza:
Megnéztem de ott csak a csomagtartó nyitó karja van! Az alvázba nem lehet...Enyém 10 éves!
#5-holnap megnézem! Kíváncsi vagyok-hihetőbb mint amit a 3-as írt!
7/13 Napkiraly válasza:
Én bal oldalra emlékszem (ahol a kábelkorbács megy, azt szakítja meg). Nem kizárt jobb, de én balra emlékszem. Fekete ház, piros nyomógomb, ha megnyomod resetel.
8/13 anonim válasza:
Kettes puntoról beszélünk, nem egyesről. A kettesnél (mint már írtam) a jobb oldalon van és nem piros hsnem fekete. Nekem is az van (1.2 16v) és megnéztem.
9/13 anonim válasza:
Az enyém 1,2-es és 8v .mint írtam holnap +nézem!köszi
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Igen a jobb oldali (anyós) ülésnél a kesztyűtartó alatt volt, a sarokban kellett egy kis fedelet levenni és az fölött volt közvetlen.
2014. nov. 20. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!