A krossmotorok kb hány üzemórát mennek pontosabban 2ütemüek, nekem kawasaki kx 250 2000évjáratu van 160nál többet bírnak?
Figyelt kérdés
ha vki ebben járatos akkor le írhatná hogy főtengely, főtengely csapágy, himba csapágy, tügörgő, kuplung lamellák, kuplung kosárt, dugót, gyűrűt, hány üzemoránál kell csrerélni?2010. jan. 28. 23:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem www.sportmotor.hu oldalon a kx fórumon többet tudnak segíteni! :) Ne tévesszen meg a cím, ez egy "vegyes" motoros oldal! :D
2/4 A kérdező kommentje:
ismerem kb midnen nap szoktam ott böngészni:)
2010. jan. 28. 23:28
3/4 anonim válasza:
Hat en ugy tudom hogy a krossra kihegyezett gepek nem nagyon mennek tobbet 70-80 uzemoranal tobbet ha csak nem kimeled oket.
De egy profi crossversenyzonek meg annyit sem mennek igaz ok kihajtjak beloluk a maxot
Ja igen peldaul 70 ora utan nekik mar nem azt nyujtja a motor amit kellene de peldaul egy amator alig veszi eszre a kulonbseget.
amugy nekem is van crossmotorom de mar egy dugocsere raferne de annyira nem hianyzik az a+4-5 loero ugyhogy igy jarok vele
4/4 anonim válasza:
használattól függ. Ha jó olaj vigyázól az üzemhőrésékletre meg ilyesmi akkor elfut többet is. De alapból magas fordulaton fut, tehát nem megy míg a világ. Ajánlott 200 nál ránézni mert ha csapág összetörik vagy valami akkor a hengert is tönkreteszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!