Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell motort tankolni?

Hogyan kell motort tankolni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg állsz a benzin kúton,felnyitod a tanksapkát és bele ereszted abenzint.. :D vagy pontosan mire gondolsz?
2014. nov. 18. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
-igen ,az elsőke jól írta,én csak annyival egészíteném ki,hogy a pisztolyt csak azután markold át,hogy ha már a tankban van a cső,mert a barátném mindig arra panaszkodik,hogy ahogy leveszi az oszlopról a pisztolyt ,máris ömlik belőle a benzin ,fröcsög mint állat,és így marha nehéz vele beletalálni a tanknak abba a kis szűk lukába....
2014. nov. 18. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:

van jobb...

megállsz az oszlopnál, megnézed milyen benya kell, aztán szólsz a kutasnak...

köszön, megkér, a kutas tankol, te sasolsz, fizetsz, némi jatt, jónapot kívánok.

a következő már menni fog.

arra figyelj, ne dízelt tankolj.

2014. nov. 18. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Eletemben nem tankoltam meg, ezert elnezest a tudatlansagomert.. csak annyit tudok, hogy gyujtas se legyen rajta :)
2014. nov. 18. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Odagurulsz, leallitod, gyujtast leveszed.

En a nyeregben maradok es a combom kozott egyenesen tartom a mocit. Jobb kezzel huzom a pisztolyt, ballal segitek tartani, kozben lesem mennyi megy bele. A vegen jobbra-balra billentem, hogy az esetleges bubik feljojjenek a felszinre. Ovatosan helyezem vissza a pisztolyt, hogy ha kicsoppen a benya, ne a motort csessze ossze.

(kulfoldon elek, itt a kutnal is lehet fizetni, vagyis nem kell leszallnom, bemenni, koszonni, fizetni, stb...de a lenyeg ugyanaz)

2014. nov. 18. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
A pisztoly olyan ravaszos ugye? Honnan tudom mikor van teli? Folyamatosan nyomni kell a ravaszt ? Tenyleg elnezest a tudatlansagomert, eszmeletlenul eg az arcom
2014. nov. 19. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A pisztoly olyan ravaszos ugye? Honnan tudom mikor van teli? Folyamatosan nyomni kell a ravaszt ? Tenyleg elnezest a tudatlansagomert, eszmeletlenul eg az arcom - miert? Mindenki valahol elkezdte. Senki nem ugy bujt ki anyubol, hogy ert mindenhez.

Amugy sok beszednek sok az alja, jobban jarsz ha megnezed:

https://www.youtube.com/watch?v=xnyQYYQassE (kb 2.50-nel kezdodik)

O mondjuk leszall rola, te maradhatsz a nyeregben. A lenyeg a szemed le ne vedd rola, mert ha felhabosodik konnyen kicsaphat es buzleni fogsz napokig. Gugli bacsi megmondja mekkora a tankod kapacitasa. Van fuled, mozgatod, hallod alig lotyog az aljan, akkor mar keves van benne. Elkezded tankolni es fel szemmel az orara nezel, hogy mennyi ment bele vagy elengeded a ravaszt kihuzod a csovet es belenezel es latni fogod.

2014. nov. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!