Mennyire jellemző hogy lelopják az autókról a króm logókat, matricákat?
Figyelt kérdés
Egy krom domborműves kis 5-6cm-es díszt szeretnék tenni egy állatról kocsim hátuljára. "Szuper erős, öntapadós."
Ha ezt elkezdi valami barom letépni nekem róla akkor megy vele együtt a festés is?
Van valakinek ilyesmi az autóján?
2014. nov. 16. 14:37
1/6 anonim válasza:
annyira szegénység van, hogy az én Suzuki lepisilős matricámat is lelopták a hátsó szélvédőről :/ Pedig az nem króm csak egy matrica, 150 forint...
2/6 A kérdező kommentje:
Az eszem megáll..
2014. nov. 16. 15:25
3/6 gomzoli válasza:
egy évben 3-szor tudunk Magyarországra menni pár hetekre, de vagy megzúzták az autó oldalát az áruház parkolóban, vagy lelopták a kerekekről a sima műanyag szelepsapkákat is, csak mert zöld színűek voltak.
4/6 anonim válasza:
A fém szelepsapkáim 1 napig voltak csak meg. A guberálókörutazáson lévő bigányok lekapták körbe, hajnalban.
5/6 Zebra3328 válasza:
Akinek a 900 forintos műkróm bigyóit lopják le az egy piszok mázlista!
Nekünk Egerben, egy napsütéses hétfői délelőtt lopták el mindkét rendszámot az autónkról. Egy eléggé forgalmas helyen. Az kis híján 16000 Ft-ba került nekünk.
(Ha valahol FFW-225 rendszámú autót láttok, tudjátok, hogy lopott a rendszáma!)
6/6 gomzoli válasza:
A nyáron, mikor otthon voltunk szabin, láttam egy Avensist Zalában, kb. 3-4 éves autó lehetett, rajta egy EU előtti D-vel kezdődő (kb. 20 éves) rendszám... nem is volt feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!