Első motor! Honda CBF 125, Honda Varadero 125 vagy Yamaha YBR-125?
Melyiket válasszam a fentiek közül, első motornak?
A CBF és a YBR olcsóbb, de a Varadero jobban tetszik szerintem pofásabb. 187cm vagyok, és olvastam, hogy a CBF és YBR elég kicsik, míg a Vara kategóriája legnagyobb darabja.
Hello! 16 éves vagy és187 cm. Milyen èrdekes én már 34, de csak 177 cm, lehet, hogy màr ìgy maradok... :-)
Szerintem a megbizhatóság a legfontosabb, ezért használt motornál nézd meg a hegesztéseket, nincsenek-e hegesztési fröccsenések, máshogy kinéző varratok? Ha a motort hátra döntöd és a kereket megforgatod, akkor egyenesen jár-e a kerék? Hogyan indul hidegen? Ha minden tetszik, akkor menjetek be egy motorshervizbe a mocival, nézze meg szerelő is az állapotát! Vagy vigyél te szerelőt! Nekem a győri Suzuki szervizben 5000-ért megnézték a mocimat megvètel előtt, ami nagyon fontos volt nekem, aki nem tudom ránézésből, hogy mennyit futottak a gumik, láncszett? Még néhány tanács: lakott területen belül max.: 60-al menj, mert sokan nem adják meg az elsőbbséget, sőt nem fogjàk hallani a mocidat! Főúton kereszteződésben is számíthatsz erre, ezért kapcsol vissza a veszélyes helyeken és menj lassabban, max 100! Mindig használj térd-, és gerincvédőt és lehetőleg protektoros bőrdzsekit! Ha a szezon végére azt hiszed, hogy tudsz motorozni, az úgy is van, csak még az összes veszélyes helyzetre nem vagy felkészült, ezért ekkor ügyelj a legjobban a fennti sebességhatárokra! Leld örömedet a motorozásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!