Szerintetek gáz a piros autó fiúnak?
Nem gáz.
Ha rózsaszínű lenne az már gáz lenne :D
Általában nem az autó színe dőnti el, h fiús vagy lányos az autó (kivétel ha rózsaszín)
Pl Fiat500 Opel Adam Peugeot 206cc kékben is csajos szerintem.
Szerintem nem az. Nekem volt egy ideig sötét piros opelem (egyesek szerint bordó) színű autóm. Használtan ezt dobta a gép. Egy alkalommal két bűnranda öreg banya ment el mellettem, amikor az autóból szedtem éppen ki valamit. Felém néztek, gyorsan végigmérték az autót és az egyik megjegyezte, hogy: "pff piros, biztos buz¡".
De nem vettem magamra, én is megjegyeztem, hogy megbszom mindkettőtök lányát, vagy lány unokáját (ha már nagykorúak) aztán pofázzatok. Meg ez az eset borsodban történt, Miskolcon, ott meg köztudottan szinte csak az ország legostobább, legbutább emberei élnek, úgyhogy nem kell komolyan venni őket. Azóta metálszürke autóm van és nagy szakállam. De az ígéretemet egyszer betartom.
Ja elnézést, véletlenül kisbetűvel írtam a Borsodot.
Nem a cigányok az ostobák, nem rájuk céloztam. Köztük is van sok buta, ez tény. Nem emelném ki őket, mert nincs bajom a származásukkal. Akikkel gond van és gyakran összetalálkozol ott, azok nem épppen cigányok és mégis brutálisan primitív, bunkó, ostoba, rosszindulatú emberek. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!