TDI vagy Vr6 szerintetek?
Ki mit gondol?
Szerintem az autóba diesel való..Pláne,hogy nyomatékból azt üt agyon akit csak akar.De ez szubjektív,nem zavar,hogy más másképp gondolja.Csak érdekel
Szerintem ez így elég tág kérdéskör. Már csak azért is, mert a TDI elég sok mindent takarhat, ha a VW márkajelzésére gondolunk.
Ha az azonos generációra gondolunk ( mondjuk úgy a Góf3-ra) akkor épp a VR6-nak több a nyomatéka, mint az 1.9 TDInek, de ebben még a 2.5V6 TDI sem lép el nagyon. Mármint nyomatékban, mert menetteljesítményben elég csúnyán elmarad :D
Én személy szerint nem ellenzem egyiket sem és egyiknek sem vagyok híve. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, én adott esetben a felhasználás módja szerint választanék motort. Tehát 50-50 :D
Kinek mi, de ez megint csak diesel-benzin vitát fog szülni.
Én benzines vagyok, rossz lehet nektek a trágyaszállító traktor után beállni a kúthoz ;)
"nyomatékból azt üt agyon akit csak akar"
Ezzel azért vigyázni.
Egy 1.9 TDI Golf nem fog egy Ferrarit "agyonütni".
Gyá és le lehet szavazni :D
"Pláne,hogy nyomatékból azt üt agyon akit csak akar"
ja, pont egy 200-250 Nm-es TDI fog agyonvágni egy 2.8-as, 2.9-es VR6-ot...
ha már a menetteljesítményeket nézzük, a nyomaték másodlagos a gyorsulóképesség és végsebesség szempontjából... Egy 1.6-2 literes szívóbenzines kocsihoz viszonyítva rugalmasabb a TDI, nem kell visszaváltani egy előzésnél, de a VR6 pont rossz példa volt... És a motorhangról ne is beszéljünk...
Mondjuk tényleg erős példa volt a vr6....
nekem specc nagyon bejön mikor okádja a kormot...nem látni szinte semmit mert huzott a diesel.
nem látni szinte semmit mert huzott a diesel.
márhogy erőlködött?
sor6 benzin!
esetleg v12 benzin!
# 9/9
Elhittem. Most akkor menj, és ezt mondd el a smók end csármosoknak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!