Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » TDI vagy Vr6 szerintetek?

TDI vagy Vr6 szerintetek?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol?

Szerintem az autóba diesel való..Pláne,hogy nyomatékból azt üt agyon akit csak akar.De ez szubjektív,nem zavar,hogy más másképp gondolja.Csak érdekel

2014. nov. 13. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így elég tág kérdéskör. Már csak azért is, mert a TDI elég sok mindent takarhat, ha a VW márkajelzésére gondolunk.

Ha az azonos generációra gondolunk ( mondjuk úgy a Góf3-ra) akkor épp a VR6-nak több a nyomatéka, mint az 1.9 TDInek, de ebben még a 2.5V6 TDI sem lép el nagyon. Mármint nyomatékban, mert menetteljesítményben elég csúnyán elmarad :D

Én személy szerint nem ellenzem egyiket sem és egyiknek sem vagyok híve. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, én adott esetben a felhasználás módja szerint választanék motort. Tehát 50-50 :D

2014. nov. 13. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Kinek mi, de ez megint csak diesel-benzin vitát fog szülni.

Én benzines vagyok, rossz lehet nektek a trágyaszállító traktor után beállni a kúthoz ;)

"nyomatékból azt üt agyon akit csak akar"

Ezzel azért vigyázni.

Egy 1.9 TDI Golf nem fog egy Ferrarit "agyonütni".

Gyá és le lehet szavazni :D

2014. nov. 13. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Így van. Traktorba is dízel van. Mondjuk abba nyomaték is van.... Ténylegesen.
2014. nov. 13. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:

"Pláne,hogy nyomatékból azt üt agyon akit csak akar"

ja, pont egy 200-250 Nm-es TDI fog agyonvágni egy 2.8-as, 2.9-es VR6-ot...

ha már a menetteljesítményeket nézzük, a nyomaték másodlagos a gyorsulóképesség és végsebesség szempontjából... Egy 1.6-2 literes szívóbenzines kocsihoz viszonyítva rugalmasabb a TDI, nem kell visszaváltani egy előzésnél, de a VR6 pont rossz példa volt... És a motorhangról ne is beszéljünk...

2014. nov. 13. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
a traktornak rövid váltója van. a Nm-t meg a kW-ot meg nem igen lehet szétszedni egymástól, egyik sem pótoható a másikkal. az hogy milyen fordulatszámon használhatóbb az autó ,hát választhat mindenki.nekem jobban bejön ha kb egyszerre adja le mindkettőből a maxot.tehát benzin. a dizel időseknek, akik nem ismerik a gázpedált ez a megoldás a kecskézésre, meg ifjabb hölgyeknek, akiknek a magasabb fordulatszámtól jelentkező adrenalinlöketre,sikoltás kiséretében a Halálos iramban sokszor látható NOS-tól szétrobbanó motorblokk jut eszébe, ezért inkább befujtják szegény benzinfalót.meg azoknak az ifjú titánoknak, akik visszaváltogatás helyett, a rögtön reagáló fekete kondencsíkot maga mögött hagyó, gépsárkányok kattogó hangja imponál.beszélgetésekben, a nyomatékra meg a kis fogtasztásra, volán mögött pedig a pedálra támaszkodva, forgatják az1.9-est, mintha benyás lenne. ilyenkor az befecskendező rendszerek, a sofőrt meghazuttolva, és meghaladva a bűvös 5litert ,zabálják a gázolajat.és 8 literből kimennek a világból a srácok.a hatalmas kompressziónak, és a turbófeltöltőnek köszönhetően már majdnem van olyan égési végnyomás, mint egy fele akkora benzinesben.és az ördögi körforgás: a dementor előtt haladó gyerekek a füstöt látják csak, amivel persze előszeretettel dicsekednek, de annak az arcát nem, aki a felhő mögött röhög,, hogy hogy el van állitva az adagoló.ha egyszer látná azt a mosolyt, és kérdezné az okát megszünne az egyetlen dolog, amit a dizel tud, a benzines pedig nem, a füst. mert az én pofám leszakadna,hogy még a kaját semtudom neki belőni rendesen.
2014. nov. 13. 23:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk tényleg erős példa volt a vr6....

nekem specc nagyon bejön mikor okádja a kormot...nem látni szinte semmit mert huzott a diesel.

2014. nov. 14. 05:53
 7/11 anonim ***** válasza:

nem látni szinte semmit mert huzott a diesel.

márhogy erőlködött?

2014. nov. 14. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:

sor6 benzin!

esetleg v12 benzin!

2014. nov. 15. 00:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Haaaat,nem a fusttol megy; elhiheted.
2014. nov. 15. 08:42
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9/9

Elhittem. Most akkor menj, és ezt mondd el a smók end csármosoknak is.

2014. nov. 15. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!