Segédmotoros vizsga? Többi lent.
A tanfolyamra való felvétel feltételei ("AM")
Tanfolyamra az vehető fel, aki
a 14. éves életkort betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
írásbeli nyilatkozata alapján a 35/2000. (XI. 30.) BM rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel;
legalább nyolc általános iskolai végzettséggel rendelkezik.
Aki a 8 általánost se volt képes elvégezni, az a kreszt se tudja megtanulni.
#Kamumail:
Manapság kevés 14 éves rendelkezik 8. osztályos bizonyítvánnyal, hiszen nagy részük épp most jár 8. osztályba! Aki év vesztes, mint a kisebbik fiam is az csak 7.-es! Szóval nem azért nincs bizonyítványa mert debil!
Kérdező:
Nem veszik annyira komolyan a bizonyítványt! Igazából az a legegyszerűbb bizonyítása annak, hogy tudsz írni-olvasni, mert igazából az az egyik feltétele a jogsinak!
Ha nyekeregnek a bizonyítvány száma miatt, akkor kérd el az osztályfőnöködtől és másold le nekik.
Nem úgy értettem hogy nincs meg hogy elhagytam hanem hogy 7.osztályos vagyok.
ezért még nem is lehet meg.
Látod-látod?
Pontosan ezért kell az a 8 osztály.
Az, hogy 14 év a korhatár, nem jelent semmit. Egyszerű logika az egész.
HA 14 éves ÉS 8 osztályt elvégző AKKOR mehet
ez a törvény. Az most mellékes, hogy van e olyan iskola ahol ezt valahogy elcsalják. Vizsgázni biztos nem fog ha nincsenek meg a feltételek, mert nem fogják engedni.
Tőlem a suliban elkérték a bizonyítványomat és mindenki mástól is.
Jól van köszi a válaszokat de biztosabbnak láttam megkérdezni egy iskolát és azt mondták.
Kedves ...amennyiben elvégezted a 8 általánost csatolnom kell az anyagodhoz ha nem akkor vizsgázhatsz nélküle!
És nincs gond a szövegértésemmel!!
Kedves kérdező. Igen lerakhatod a segédmotoros jogosítványt, mivel 14év a korhatár, a 8.oszt pedig majd utóbb csatolják amennyiben még nincs meg. A barátom , autóra rakta le a jogosítványt, mindenből elsőre átment, és úgy hogy NINCS MEGY A 8 OSZTÁLYA.! Tudjátok , nem mindent jelent a végzettség, mert ugyanúgy utcát söpör a diplomás ember is. Nem kell valakit sértegetni , vagy leírni azért mert neki épp az iskola nem ment. Az ugye már nem is érdekel senkit miért nem ment neki , csak egyből a szidalmazás.
Szálljon magába az az ember, aki elítél valakit a tanulmányi végzettsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!