Segédmotoros vizsgánál melyik a nehezebb az elméleti vagy a gyakorlati vizsga?
deák igazolvánnyal...
egyébként nemtom miből áll az 50-es jogsi, csak B van, 12 évig jogsi nélkül motoroztam, ha te is így vagy vele akkor kisujjból kirázod a rutint, a kreszt meg tanulni kell, a forgalmi vizsgán tudni kell a kreszt és vezetni is...
Igazából egyik se nehéz szerintem, csak jól fel kell készülni.
Az elméleti vizsgára az oktató felkészít, emellett a KRESZ-t kell bevágni, de logika alapján azért egész könnyen megtanulható.
A gyakorlati vizsga se lesz olyan nehéz, mivel, ha jól tudom, segédmotorra robogóval vizsgáztatnak, amit azért könnyű kezelni (pláne, hogy írtad, hogy már motorozol most is).
Az oktatóval ott is be fogjátok gyakorolni a dolgokat, és ha rendesen megtanultad a KRESZ-t, akkor nem kell félned semmitől.
Az elsőre átmenésről: én nem ajánlom a "deák igazolványos módszert", amit javasoltak. Ha mindent tudsz magadtól is, akkor úgyis átmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!