W124 E200D Mercedes eredetiségvizsga?
Figyelt kérdés
Vettem W124 E200D Mercedes-t, elvittem eredetiség vizsgára, mire szólt a srác, hogy az alváz át van vágva, magyarul 2 autóból van összerakva, és ő ezt nem tudja bevállalni, azaz átvinni a vizsgán. Egyébként műszakilag hibátlan, kívülről is, belülről is megkímélt szép állapotban van. A kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik városban/helységben lenne egy olyan eredetvizsgáló aki átvinné? Nyilván nem ide tartozik, de nem kis idő volt összeszedni azt a pénz, és sajnos beleszaladtam a rosszba...Előre is köszönöm a válaszokat!2014. nov. 12. 06:19
1/4 anonim válasza:
Még jó, hogy szólt az ember, hogy baj van, hivatalosabb helyeken fel sem engedik a garázsajtót, és hívják a jardot.
Én úgy vinném vissza az eladónak, és verném a fejéhez, hogy koppan kettőt, mert nagyon átvert.
Kamu műszakisokat ismerek, lehet, ott tudnak eredetet is vizsgálni, de eladni nem fogod tudni majd az autót, avval számolj.
2/4 anonim válasza:
Na ezért kell a pénz átadás előtt megcsináltatni az eredetiség vizsgálatot!
Egy ilyen "hibával" simán vissza lehet vinni az eladóhoz. Ha nem akar fizetni, akkor meg lehet említeni a büntetőjogi felelősségét, ugyanis ez nem rejtett hiba, hanem csalás! Ráadásul nagyon gyenge, hiszen össze lehet úgy rakni kettőből egy autót, hogy ne lehessen észrevenni, és hogy még jó is legyen.
3/4 anonim válasza:
Bizony ez simán a csalás kategóriába tartozik. Vidd vissza a kocsit, és ne menj el, míg a pénzt nem kaptad vissza. Ha sumákol, jelentsd fel. És máskor okosabb legyél! Ha valami óccsó, légy résen!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. nov. 13. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!