Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Thalia-val elégedettek...

Renault Thalia-val elégedettek vagytok? Tudom csúnyácska, de most nem ez érdekel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja még annyit zabálja a vezérlőket meg a ceruza trafókat! Egy vezérlő csere padlóra tesz!
2010. jan. 28. 18:00
 12/19 anonim válasza:
nekünk 70000 kilómétert birt aztán eladtuk amennyiért vitték, nagyon rossz a futóműve, össze vissza dől a kanyarokban, nem lehet vele dinamikusan vezetni, 50000 km után folyamatosan mentek tönkre benne a dolgok. De városi kisautónak megfelelő
2010. jan. 28. 21:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Kisautó? Mondjuk nekünk tényleg nagyrészt városi lenne, keveset autózunk, egy év alatt kb 7000km-t.
2010. jan. 29. 07:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
6 éve van Thaliám, semmi problémája nem volt, gyakorlatilag hozza a gyári teljesítményét. Szerintem csak az fikázza akinek még nem volt, vagy nem vigyázott rá eléggé. 2,5 millióért kapsz négy személyre elég utasteret és 510 literes csomagtartót. Igaz kicsit lassú meg nem is a legszebb, de aki ennyiért vesz autót, az nem országúti büntetőautóra vágyik.
2010. febr. 5. 18:08
 15/19 anonim válasza:
100%
Nekünk is Thaliánk volt. Az egész család imádta, nekem másfél évet volt lehetőségem vezetni, de nagyon szerettem. Nekem kényelmes volt, úttartás megfelelő, gyorsulás se volt rossz. És ami a legfontosabb: Biztonságos. 2008 decemberében elütöttünk vele egy 90 kilós vaddisznót, kb 80-nal mentünk akkor. Nem billent meg az ütközéskor, semmi. Maradt az úton egyenesen. Jó, jó, az eleje annyira összetört, hogy gazdasági totálkárnak minősítették az állapotát, de apámnak és nekem kutya bajunk se volt, mikor kiszálltunk. És ez a legfontosabb. Végül eladtuk. Sajnáltam szegényt, de vettünk helyette egy Scénic-et. Szóval én melegen ajánlom a Renault Clio nagytesóját. :)
2010. febr. 5. 23:24
 16/19 anonim válasza:

Szia ha még érdekel a vélemény: tavaly nyáron vettük meg az új Thaliát. Vadiúj, fiatal ezért még nem volt vele gond. mi nagyon imádjuk. Friss jogsim van, jgy még nem vezettem sokat és nem próbáltam milliomegy fajta autót, de rohadt könnyű vezeteni, nagyon élvezek vele kocsikázni.

és nagy a csomagtartója, ami előny, és szerintem kényelmes is. És az Új szerintem nagyon jól néz ki!!!

2010. márc. 16. 23:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Mi is megvettük (másfél hónapja) és szeretjük:)
2010. márc. 17. 07:54
 18/19 anonim válasza:
A második válaszolóval vagyok :D szerintem nem csúnya.
2012. jan. 16. 18:13
 19/19 anonim válasza:
meg mindenki mással vagyok aki dicséri ;D aki fikázza az meg járjon csak a BMW vagy Audijával mert az a raj xD
2012. jan. 16. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!