Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Thalia-val elégedettek...

Renault Thalia-val elégedettek vagytok? Tudom csúnyácska, de most nem ez érdekel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 08:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút nem.

Tényleg ormótlan csúnya

Kényelmetlen

Elég gyenge

És a legfontosabb: Nem megbízható. Autómentő ismerősöm szerint ezt a típust kellett neki legtöbbször vontatnia.

Nem emiatt kérdeztem rá, márkorábban mondta egyszer, hogy milyen sz.r autó.

Én semmi pénzért nem vennék ilyet.

2010. jan. 28. 08:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az van, és én imádom. Teljesen megbízható, jól gyorsul, stabil, semmi baj nincs vele. Szeretjük.
2010. jan. 28. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Ja elfelejtettem, mienk 4 éves és még nem kellett vontatni, jól is néznénk ki!
2010. jan. 28. 09:02
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekünk sajna nincs ilyen fiatal autónk, úgyhogy nem érték hozzá, csak azt szeretném mondani, hogy szerintem nem csúnya, sőt! :)
2010. jan. 28. 09:14
 5/19 anonim válasza:
Szerintem sem olyan csúnya... meg hát kényelmes is. Egyik ismerősömnek ilyen van, ültem benne egy párszor... viszont nem egyszer panaszkodott, hogy elromlott benne ez-az. :S
2010. jan. 28. 10:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem is csúnya, szerintem nagyon otthonos, szebb mint a lecsapott hátuljú autók, és azoknál biztonságosabb is, és a bordó metál változat kifejezetten szép! :)
2010. jan. 28. 10:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem is az van. 7 éves, újonnan vettük 7 éve. Én maximálisan elégedett vagyok vele, még sosem volt semmi baja, a kötelező szervízeken kívül semmit sem csináltam vele. Ja, és a gyári aksiját is most, 7 évesen cseréltem le, pedig nem volt baja, csak nem akartam, hogy most télen cserbenhagyjon emiatt az autó.

Gyerekem is van (nő vagyok), sokat hurcoljuk ide-oda, szóval kell a biztonság.

Jó, nem egy Mercedes, de a kategóriájában tökéletes. Ja, és 740 literes a csomagtartója, ami nyaraláskor nem hátrány. Befér a gyerekágy (utazóágy), babakocsi és az összes cucc.

Amit hátrányként említek, hogy hátul picit szűkös a hely az utasok számára.. na de hát ennyi pénzért ennyi problémát igazán el lehet viselni.

2010. jan. 28. 11:18
 8/19 A kérdező kommentje:

mi egy hat éveset készülünk megvenni, családi autó lenne, fő szempont a nagy csomagtartó, nem túl drága alkatrész

a mostani autónk szintén Renault, de 15 éves már

Köszi, minden választ! Írjatok még, teljesen lázban vagyunk, mert azért ez nagy döntés!

2010. jan. 28. 14:33
 9/19 anonim ***** válasza:
20%

Miért vesznek az emberek francia autót, ha köztudott hogy szar? Pláne a Rönő. Nekemis volt de egy kalap szar..

eladtam mihelyt tudtam és vettem egy régebbi BMW-t (BMW E36)

kényelmes (de ez komolyan kényelmes) hihetetlen úttartása van. a francia autók imbolyognak ez meg fekszik az úton. Soho többé nem veszek mást (és a csomagtartó is hatalmas pláne ha kombiban veszed!

Ajánlom a 316-ost, az 100 loves és nekem 6-7 litert fogyaszt

2010. jan. 28. 16:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Török selejt! Teljesen megbízhatatlan,iszonyat érték vesztő de van aki imádja :)
2010. jan. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!