Renault Thalia-val elégedettek vagytok? Tudom csúnyácska, de most nem ez érdekel.
Abszolút nem.
Tényleg ormótlan csúnya
Kényelmetlen
Elég gyenge
És a legfontosabb: Nem megbízható. Autómentő ismerősöm szerint ezt a típust kellett neki legtöbbször vontatnia.
Nem emiatt kérdeztem rá, márkorábban mondta egyszer, hogy milyen sz.r autó.
Én semmi pénzért nem vennék ilyet.
Szia, nekem is az van. 7 éves, újonnan vettük 7 éve. Én maximálisan elégedett vagyok vele, még sosem volt semmi baja, a kötelező szervízeken kívül semmit sem csináltam vele. Ja, és a gyári aksiját is most, 7 évesen cseréltem le, pedig nem volt baja, csak nem akartam, hogy most télen cserbenhagyjon emiatt az autó.
Gyerekem is van (nő vagyok), sokat hurcoljuk ide-oda, szóval kell a biztonság.
Jó, nem egy Mercedes, de a kategóriájában tökéletes. Ja, és 740 literes a csomagtartója, ami nyaraláskor nem hátrány. Befér a gyerekágy (utazóágy), babakocsi és az összes cucc.
Amit hátrányként említek, hogy hátul picit szűkös a hely az utasok számára.. na de hát ennyi pénzért ennyi problémát igazán el lehet viselni.
mi egy hat éveset készülünk megvenni, családi autó lenne, fő szempont a nagy csomagtartó, nem túl drága alkatrész
a mostani autónk szintén Renault, de 15 éves már
Köszi, minden választ! Írjatok még, teljesen lázban vagyunk, mert azért ez nagy döntés!
Miért vesznek az emberek francia autót, ha köztudott hogy szar? Pláne a Rönő. Nekemis volt de egy kalap szar..
eladtam mihelyt tudtam és vettem egy régebbi BMW-t (BMW E36)
kényelmes (de ez komolyan kényelmes) hihetetlen úttartása van. a francia autók imbolyognak ez meg fekszik az úton. Soho többé nem veszek mást (és a csomagtartó is hatalmas pláne ha kombiban veszed!
Ajánlom a 316-ost, az 100 loves és nekem 6-7 litert fogyaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!