Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 406 2.1 Td vagy 2. 0 HDi?

Peugeot 406 2.1 Td vagy 2. 0 HDi?

Figyelt kérdés
Melyik a megbízhatóbb? Melyik megy jobban? Általánosságban melyik a jobb?
2010. jan. 27. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

bocsi hogy beleszolok,de sztem egyik se

JAPÁN autot kell venni az megbizhato!!

2010. jan. 27. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ezzel nem vagyok előrébb, de látom, hogy jó szándék vezérel :)

Most egy 27 éves!! Peugeot 205-el járok, teljesen rendben van! Persze törődni kell vele. Nemrég szétszedtük a motort mert sokat evett (kopás?) és azt láttuk, hogy az egyik dugattyú alsó pereméből le voltak töredezve darabok, Isten tudja mióta, de nem lehetett észrevenni menet közben semmit.

Igaz ez régi típus, az ablaktörőn és a világításon kívül nem sok elektronika van benne, ami elromolhatna.

Lényeg a lényeg, korához képest nagyon is meg vagyunk vele elégedve! Pedig francia!

2010. jan. 28. 11:50
 3/6 issti ***** válasza:
100%
A HDi sokkal modernebb, jobban megy, de bonyolultabb is. Ha kifogsz egy nagyon megkímélt Td-t (pld. egy öregúrtól), és nem hajtod nagyon (főleg hidegen), akkor fogyasztásban, és élettartamban is jobb lehet. Mindenképp nézesd meg olyan szerelővel akiben megbízol, és aki szervizelni fogja.
2010. jan. 28. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A 2.1 motor qrva jó konstukció,tény a HDI ujabb tervezés.Ha érdekel bővebben eltudunk mazsolázni a témán(Peugeotokat javítok) csak nem itt,mert jönnek a BMW,MERGA,stb nem idetartozó hülyeségek.Privibe szívesen segítek.
2010. jan. 28. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:

01-27 23:15 ös vagyok!

jo persze,ha vki vigyáz a gépére,akkor egy 20-éves Lada is ugy nézhet ki ,mint az uj!

nekem is volt,

de én ellenpéldát hozok fel!

a munkatársamnak 306-os pözsoja van(tudom nem igy kell leirni,de röviditek)

és mindig panaszkodik,hogy itt beázik,meg mindig cserélni kell rajta vmit,meg állandoan elfolyik neki a hütövize!

pedig 1honapon belül sokszor megnézette,és nem találják a hibát!

ezert is irtam hogy ha Japo gépet veszel sztem az kitart sokáig,és megbizhato,

nekem Japán gépem van,és lekopogom a kopo alkatrészen kivül semmit nem kell javitgatni rajta

üdv

2010. jan. 31. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Elvitték azt, amit kinéztem :(

Ha egy nappal hamarabb rátelefonálok, akkor most nálam állna a garázsban.

Na de nézem tovább a hirdetéseket, hátha...

2010. febr. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!