Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max 6-700e-ért melyik autót...

Alex25 kérdése:

Max 6-700e-ért melyik autót ajánljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első autóm lenne, max 6-700-ért. 10-12 éves lenne jó maximum. Én először a Toyota Yarist néztem ki, de lebeszéltek róla. Mondták, hogy japán autó, és drága az alkatrész hozzá, így letettem róla... :/

Most ezeken gondolkodom: Opel astra G, Skoda fabia, VW Polo, Suzuki Swift, esetleg Fiat Punto

Fogyasztás ill. alkatrész árak miatt gondoltam ezekre, de a Volkswagené több talán mint a többié... A válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. nov. 10. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Astra vagy a Swift lenne a legcélszerűbb szerintem, de a Fabia sem rossz választás, az is VW konszern autó, csak az olcsóbbik márkájukból és sok is van belőle.
2014. nov. 10. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A Suzuki is japán...
2014. nov. 10. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy drágábbak a Yarishoz az alkatrészek, de ne godolj aranyárra. Nyugodtan vedd meg.
2014. nov. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó de a Suzit legalább helyben csinálják, bontóban is rengeteg cucc van hozzá
2014. nov. 10. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ford Focus, Fiat Stilo Alfa 147 ha fasza autó kell. Fabiának szeret szétesni a vezérlése, az 1.2 htp-nek.(Ez a polora is igaz,de nem rossz autok). Astra g is jó. a többi nem kompetens ha komolyabb autot akarsz, ha fillérezgetni akk meg vegyél 150ér egy swiftet
2014. nov. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!