Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezetéshez tudtok jó zenéket...

Vezetéshez tudtok jó zenéket ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most szereztem meg a jogsit, és imádok úgy utazni, vezetni, hogy szól a zene!

17/L ;)

2014. nov. 8. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
OzoneFM, Gong Rádió. Nálam ezek szólnak :DD
2014. nov. 8. 16:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Ozone FM valóban jó, pörgős mai zenéket adnak
2014. nov. 8. 16:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Csak az a gond, hogy a rádiót ki tudnám vágni, ha nem fogja rendesen az adást, de egy ideig tényleg jó :)
2014. nov. 8. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Manowar, Judas Priest, Iron Maiden, Accept, Running Wild, Kreator, Sodom, Slayer, Metallica, Sentenced, Dream Theater.
2014. nov. 8. 16:20
 5/15 dirtboy ***** válasza:

nocsak csak nem egy leendőbeli autóhifis csajszi? ilyen is ritka.

rádiókat én nem ajánlom mert rossz minőségű és kb 10 számot ismernek és azokat ismétlik 2zene utáni reklám szövegekkel.

itt tudsz stílusod szerint válogatni zenéket. a kbps adatra figyelj az a minőségét jelöli /320 a max 128 meg már ócska minőségű/.

[link]

ez sem rossz

[link]

[link]

2014. nov. 8. 16:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam, hogy ritka :) De elképzelhetetlen h ne így vezessek...

Nagyon szépen köszönöm! :D (y)

2014. nov. 8. 16:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rádió a kocsiban.

Én a trabantom hangját szeretem hallgatni!

2014. nov. 8. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Valami támpontot adhatnál, hogy milyen típusú zenéket szeretsz.
2014. nov. 8. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Inkább az útra figyeljél... Nem akarom hogy egy 17 éves mazsola nekem hajtson, mert bömböl a zene és nem az útra figyel.
2014. nov. 8. 16:44
 10/15 dirtboy ***** válasza:
100%

nem az ritka hogy egy nőnek vezetés közbe szól a rádió hanem hogy ragaszkodik is hozzá és igényes a minőségre /mint írtad nem szereted ha nem tokéletes a vétel/.

azért írtam hogy későbbiekben lehet hogy autóhifis leszel te is csak egyszer be kell ülnöd egy olyan autóba ami nem hangnyomásra épült hanem hangminőségre,akkor nyílik meg majd a zene hallgatásnak egy új ismeretlen dimenziója ami valószínűleg magával ragad majd.

sajnos kevés ilyen autó van az országban de azért akad.

2014. nov. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!