Legelső autót vásárolnék. Milyet tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem akarok sokat költeni rá, lényegében arra kellene, hogy munkába járjak vele ami napi kb 10 km oda-vissza és hétvégén városba bemenni ami max 20-30 km.
120 eFt-nál többet nem költenék autóra + átiratás, biztosítás, javítattási költségek.
Öregebb autókat néztem, Lada vagy akármi más.
Mit tudtok javasolni? Milyen autó megbízható?
Nem hagy cserben? Nem kell, hogy száguldozzak vele.
2014. nov. 3. 15:52
1/11 petizacc válasza:
Hát ennyiért legelőbb semmilyent, de ha mégis az minden lesz csak nem megbízható.
2/11 anonim válasza:
Na ez szinte lehetetlen. Én 200ezerből szeretnék venni kocsit és az átírásnak kellene még beleférni, de így is eléggé leszűkül a választék. Pedig én a 200ezerbe a szervízelést bele sem számoltam. Te max 80ezret adnál a kocsiért, amiből csak régi szoci autókat kapsz, abból is a leharcoltabbakat. Legjobban akkor jársz, ha veszel egy robogót, ép eszű ember nem ad el olyan kocsit, ami évi 6-8 ezer km-t hiba nélkül megbízhatóan elfut. De azért sok sikert hozzá.
3/11 anonim válasza:
de miért itt kérdezed?? Hahu-ra beírod az igényeket aztán csemegézel a választékból. Ennyi pénzért az a lényeg hogy legyen rajta műszaki meg ne okádja a füstöt. Rozsda esztétika, beltér ,futómű lényegtelen , motor váltó bírja. Lada vagy valami régi kiskocsi
4/11 A kérdező kommentje:
Félreértés tötént. 120-ért néztem autó.
Plusz ezek a költségek amelyeket nem lehet kikerülni: átiratás, biztosítás, javítattási ktg-ek.
Jó autó kell olcsón :D
2014. nov. 3. 17:10
5/11 anonim válasza:
Tessék ,még az átírást is megspórolod: [link]
6/11 anonim válasza:
Ilyen összegben, jó és megbízható autót nem fogsz találni! Költs rá többet és kevesebbet kell ráfordítanod.
7/11 anonim válasza:
Ennyiért, normális kocsi nem igazán kapsz. (120e ft-átíratás...)
Kb akkor van, 80ezred autóra. Skodákat adják ennyiért, kis polski, yugo, zastava. aztán kifújt kb...
9/11 anonim válasza:
[link] na ez popec felenk ennel dragabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!