Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legelső autót vásárolnék....

Legelső autót vásárolnék. Milyet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem akarok sokat költeni rá, lényegében arra kellene, hogy munkába járjak vele ami napi kb 10 km oda-vissza és hétvégén városba bemenni ami max 20-30 km.

120 eFt-nál többet nem költenék autóra + átiratás, biztosítás, javítattási költségek.

Öregebb autókat néztem, Lada vagy akármi más.

Mit tudtok javasolni? Milyen autó megbízható?

Nem hagy cserben? Nem kell, hogy száguldozzak vele.

2014. nov. 3. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

augusztusban vettem egy 87es évjáratú Nissan Sunnyt. 150ért. átírás 40, olajcsere, levegőszűrő, benzinszűrő csere, apróbb kis javítások kijöttek 30ból. plusz a kötelezőm negyedévente 13e ft, lévén, h első autó, és egyidős vagyok vele, valamint jogsim is csak 2 éve van.

azóta megy mint az álom, benzinen kívül másra nem költök. jövőre elvszem átnézetni a szerelőmhöz, arra szánok 50 ropit ha valamit javítani kéne rajta, de addig spórolok egy kicsit :)

én is kb olyan mennyiségben használom az autót mint ahogy te tervezed, arra tökéletes, de voltam már vele az Ukrán határnál is, ami oda-vissza 600km. a 150et gyönyörűen vitte a pályán. a fogyasztása persze nem 4 liter százon, de tudtam amikor megvettem.

nem akartam drága autót, mert arra is ugyanúgy költeni kell, ezt legalább nem sajnálom ha parkolás közben meghúzom, vagy valami hülye kicsit belém koccan.

100 szónak is egy a vége, nézegess öregebb japán vasakat, azok megbízhatók, és úgy tapasztaltam, hogy az alkatrész sem horror áron van.

2014. nov. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!