Egyiranyu utca?
Figyelt kérdés
Neha el szoktam felejteni azt hogy egyiranyu utcaban vagyok, a kerdesem pedig az lenne hogy nektek volt hasonlo problematok amikor vezetni tanultatok?2014. nov. 6. 10:07
1/5 anonim válasza:
erősen szőke nős a kérdés ,elfelejtem,hogy egyirányú utcában vok, XD
2/5 anonim válasza:
Nekem az egyirányú utcákkal csak az a bajom, hogy mindig jön egy csomó marha szemből. A francért nem értik meg, hogy egyirányú az utca??
3/5 Wadmalac válasza:
A mai napig néha elfelejtek egyirányú végén kanyarodáshoz balra sorolni, ha nincs sávfestés.
4/5 anonim válasza:
Én is néha elfelejtem. Általában alapból az út jobb szélén megyek, és ezek többnyire kis forgalmú, egyenrangú utcák, tehát nem is száguldozom. Így nekem szinte mindegy, hogy egyirányúban megyek-e, miután már behajtottam. Az egyetlen "hátrány" balra kanyarodáskor ér, de azzal nem igen akadályozok vagy veszélyeztetek senkit, ha csak az út közepére húzódok. (Persze tudom, vizsgán ez bukásra lehet ok.)
5/5 anonim válasza:
ez a jó buli csak az első sérüléses balesetig vidám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!